Josh Hutcherson szerint sokkal ijesztőbb lesz az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2

Link másolása
Pár hét is elindul az Öt éjjel Freddy pizzázójában második részének folytatása. A főszereplőt alakító színész szerint sokkal nagyobb és ijesztőbb lesz az elődjénél.

Három héten belül kezdik meg a munkálatokat a tavalyi év sikerhorrorjának folytatásán, az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2-n. Scott Cawthon kult-játékának adaptációját bár a kritika nem szerette, kereskedelmileg a 2023-as év egyik legnagyobb sikerének számított, ami garantálta a folytatás lehetőségét. Erről a folytatásról nyilatkozott most a főszereplőt alakító Josh Hutcherson, aki szerint a második rész sokkal nagyobb és ijesztőbb lesz az elődnél.

"Ez jóval nagyobb, a tét is magasabb. Sokkal több animatronic lesz benne, ezzel pedig a film világa is jobban kitárulkozik. Próbáljuk megtalálni az egyensúlyt a világépítés és a karakterek kibontása között. Ez olyasmi, amiért küzdöttünk az első részben, mert a Five Nights at Freddy's világa nagyon szokatlan. Annyira bizarr és extrém, hogy a karakterek érzéseire kell jobban koncentrálnunk, ez fog jobban működni." nyilatkozta a színész. Az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2 a tervek szerint jövő év végén fog érkezni, 2025. december 5-én.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...