Jövőre érkezik a Pathologic 3

Link másolása
Az Ice-Pick Lodge által fejlesztett túlélő horror jövőre jelenik meg, amiben harmadjára kell megakadályozni egy halálos vírus terjedését, az eddigi repertoár mellett pedig az időutazás is segítségünkre lesz.

Közel 20 éve jelent meg az Orosz illetőségű Ice-Pick Lodge fejlesztő stúdió első játékaként a Pathologic, a pszichológiai horror FPS-ben egy ragály sújtotta településen kellett nyomozni, és megpróbálni megtalálni az ellenszert a felbukkanó halálos kórra. A széria második része eredetileg egy remake-nek indult, de a fejlesztés során valami nagyobb dologgá nőtte ki magát, és a díjnyertes játék még az első résznél is népszerűbb lett.

Borítékolható volt tehát, hogy előbb vagy utóbb újabb rész érkezhet a franchise-ba, most pedig a hivatalos előzetesnek köszönhetően nézhetjük meg mit tartogat majd a harmadik epizód. A történet szerint egy elszeparált falucskában kell majd itt is megküzdeni egy halálos betegséggel, és ennek hozományaként a nem túl barátságos környezettel. A misztikum felderítésére 12 nap áll majd rendelkezésre, de az új időutazós mechanizmusnak köszönhetően nem egy lineáris történetszálat kell majd végigjárni.

A Pathologic 3 időutazós túlélő horrorjában valamikor 2025-ben lehet a rejtélyes vírus nyomába eredni PlayStation 5, Xbox Series X|S, és PC platformokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...