Neighbors: Suburban Warfare - rossz szomszédi viszony

Link másolása
Az Invisible Walls most bejelentett hero shooterében egy csendes kertvárosi környezetben kell majd ádáz harcot vívni a szomszédokkal, a PvP-re kihegyezett FPS-ben kő kövön nem marad.

A csendes lakóövezetben látszólag a legnagyobb béke honol, és mindenki tök jól kijön egymással, a felszín alatt viszont fortyognak az ellentétek – Tán valaki korán nyírja a füvet? Vagy a kutya kakkant mindig más lábtörlőjére? –, és ezt most már csak egy totális háború keretein belül lehet elrendezni, ahol nincsenek szabályok.

A Neighbors: Suburban Warfare-t leleplező előzetesben 2 csapatot láthatunk egymásnak feszülni, a teljes verzióban viszont az ígéretek szerint jóval több mint 6 játszható karakter lesz, mind-mind saját képességekkel és tárgyakkal felszerelkezve. Az Invisible Walls csapatos multi játékát egyszerre akár 8-an is nyomhatjuk, amiben a fő cél az ellenség házának szétbarmolása lesz, de a dühös felebarátaink mellett a felállítható csapdák és egyéb finomságok is akadályoznak majd a kertek alatt.

A PC-re megjelenő szomszédháborús PvP-hez nem kaptunk megjelenési dátumot, de Steamen már kívánságlistára helyezhető és a Playtestre is fel lehet iratkozni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...