Új kreatív rendezőt kapott a Beyond Good & Evil 2

Link másolása
A Beyond Good & Evil folytatásának fejlesztése már közel 16 éve tart, most pedig a szakmájában egy igazi veteránnak számító személy ülhet a kreatív rendezői székbe Fawzi Mesmar személyében.

Tavaly tragikusan fiatalon hunyt el Emile Morel, a szakmájában nagy elismerést kivívó szakember 2009 óta dolgozott már a Ubisoftnál, és a BGE2 csapatához csatlakozása előtt nevéhez olyan címek kötődtek, mint a Test Drive Unlimited, az Alone in the Dark, a The Adventures of Tintin és a Rayman Legends. Helyére a Beyond Good & Evil 2 kreatív rendezői pozíciójára barátja és kollégája léphetett most Fawzi Mesmar személyében, aki szintén nem ismeretlen a videójátékos ipar számára.

A Ubisoft a Kotakunak küldött nyilatkozatában erősítette meg a LinkedIn-en felbukkant információkat, amiket maga Mesmar is közzétett az üzleti közöségi oldalon. Posztjában elismeréssel adózott elődjei és munkatársai előtt, és elmondása szerint alig várja hogy folytathassa a fejlesztési munkálatokat.

Mesmar kitűnő választás a feladatra, hiszen amellett, hogy más munkakörben már eddig is jelen volt, 20 éves játék dizájneri és kreatív rendezői tapasztalattal rendelkezik, valamint több mint 20 sikeres videójáték kiadás is nagyban köszönhető személyének. Az, hogy végül mikor készülhet el a régóta húzódó projekt, továbbra sem tudni, de reméljük lassan érkezik majd valami kézzelfogható is.

1.
1.
Duka Zoltán
Ezen márcsak röhögni lehet egy hatalmasat. Ez még a duke nukem forevernél is gázabb. Baszki a squadron 42 hamarabb lesz játszható mint ez a semmilyen kamukéró átbaszás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...