Hírarchívum - 2011. február

Duke Nukem Forever - a multiról bővebben

A Gearbox már nem keveset beszélt a több, mint 10 éve kallódó Duke Nukem Forever egyjátékos élményéről, ám mindeddig nem esett szó a multiplayerről, pedig az is legalább olyan fontos. Randy Pitchford, a stúdió fejese megnyugtatott mindenkit: a multi jó kezekben van.

Gears of War 3 részletek a Bulletstorm lemezén

Most, hogy a People Can Fly stílusos lövöldéje a kezeink közé került, érdekes információk kerültek napvilágra azok számára, akik nem restek némileg kutakodni a Bulletstorm lemezen, mivel a diszken lévő adatokból pontosan kivehető a Gears 3 multitérképeinek és a kampány fejezeteinek neve.

GamesCom 2011 - az első biztos megjelenők

Ne felejtsük el, hogy nem csak E3 létezik ám. Itt van nekünk Európa büszkesége, a kölni GamesCom, melyet idén is megrendeznek, és remélhetőleg idén is nagyot fog szólni. A szervezők most megerősítették az első fejlesztőket és kiadókat, akik biztosan jelen lesznek a jeles eseményen.

Érkezik iPhone-ra a Final Fantasy III

Az egyik dolog, amiért a PSP-t nagyon szerettük, az a retro játékok áradata. S habár a Sony kütyüje még mindig nagyon népszerű, az új őrület az az iPhone, amire egyre több klasszikus modern átirata érkezik. A Square Enix most a Final Fantasy harmadik epizódját szeretné elhozni az okostelefonra.

Továbbra sem beszél a Valve a HL2: Episode 3-ról

Jelen pillanatban a fejlesztőcsapat továbbra sem látja elérkezettnek az időt arra, hogy nyilatkozzon a Half-Life 2: Episode Three-ről. A legutóbbi fejezet óta három és fél év telt el, mégis mi tart ilyen sokáig? Chet Faliszek kitér a válaszadás alól, de legalább okot ad a reménykedésre.

25 éves a The Legend of Zelda

Rövid időn belül újabb Nintendo-cím töltötte be a huszonötödik születésnapját: a The Legend of Zelda első része éppen huszonöt esztendővel ezelőtt mutatkozott be Japánban, azóta pedig a sorozat töretlen népszerűségnek örvend világszerte. Jelenleg két új Zelda-játék készül.

Játék készül a Battle: Los Angeles alapján?

Bár hivatalos bejelentés nem volt, az ausztrál ORTT már értékelte is a Battle: Los Angeles játékverzióját. Hogy milyen adaptációt készít a Konami a legújabb idegenes filmből, azt nem tudni, de kétséges, hogy a közelgő megjelenés miatt egy egyszerű arcade címnél komolyabb próbálkozással rukkolnak majd elő.

Folytatódik a Two Worlds

Ugyan néhol még meg sem jelent a második rész, de a készítők már most egyértelműen utaltak rá, hogy folytatódik a Two Worlds. Azt nem tudjuk, hogy teljes értékű epizódról vagy egy új kiegészítőről van-e szó, de ha minden jól megy, akkor a játék már viszonylag hamar, 2012-ben megjelenhet.

Geohot: Nem én tehetek a Call of Duty-csalókról

George Hotz, ismertebb nevén Geohot úgy gondolja: nem ő a hibás, amiért a Call of Duty: Modern Warfare 2-t ellepték a csalók. Mint mondta, nem hitte volna, hogy ez lesz a PS3 feltörésének és annak publikussá tételének az eredménye, és teljes mellszélességgel támogatja a cheaterek bannolását.

Újabb Uncharted 3 hírmorzsák

Nathan Drake az arab sivatagba indul egy újabb akciódús expedícióra, a kaland újabb részletiről hullott most le a lepel. Amellett, hogy megnyerőbben néz ki mint korábban, hősünk a harmadik fejezetre érik be igazán. Reméljük, minden rajongó bizalommal fogadja a friss tudnivalókat.