Medal of Honor: Operation Anaconda - az új rész?

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 7.
  • Pletyka
Link másolása
Korábban is szó volt már arról, hogy a Call of Duty szériához hasonlóan a modern háborúk felé nyitna a Medal of Honor is - most újabb pletykákat kaptunk az új részről.
Korábban is szó volt már arról, hogy a Call of Duty szériához hasonlóan a modern háborúk felé nyitna a Medal of Honor is - most újabb pletykákat kaptunk az új részről.

A Medal of Honor: Operation Anaconda az új Call of Duty-val ellentétben megtörtént eseményeket dolgozna fel, mégpedig a 2002. márciusában esedékes Anakonda-hadművelet eseményeit játszhatnánk végig. Ekkor az amerikai és az afgán sereg együttesen azt a feladatot kapta, hogy megsemmisítse az al-Quaeda és a Taliban erőket a Shahi-Kot völgyben. Nem tudni, hogy a játékmenet az Airborne-ban megismert szabad, vagy a korábbi részek agyonszkriptelt, lineáris játékmenetéhez fog-e hasonlítani, de a hírek szerint hatvan különböző fegyver kerül a játékba. Mint említettük, a hír csak pletyka, ne tessék készpénznek venni, de azért bizakodjunk egy hasonló bejelentésben!
31.
31.
Közel a február vége, végre jön a nagy óriás, a Killzone 3!
30.
30.
Boyman94
ez de faszság már bocs :S Call of Dutyval ellentétben megtörtént eseményeket dolgoz fel ... bazdki menj el a Szaúd-Aráb félszigetre , tölts el legalább egy hetet és gyere vissza csak hogy tudd hogy megtudd hogy mi is a valóság .. a gép előtt mi csupán nevetünk mások valóságbeli szenvedésén ... :S :D
29.
29.
Rommel93
Azért ez nem olyan jó hír...Nme azért mondom, de én is elviselnék egy elfelejtett 20.-ik században játszódó gamet is, tudjátok:vietnam, korea, ebben Suti_88-nak igaza van...venybaby végeztél?? :-)
27.
27.
suti_88
de mondjuk scriptelt elemek nélkül nem is jó a játék, szal meg kell találni az egyensúlyt, legyenek benne scroptelt események, de ugyanakkor az MI tudjon helyzetet változtatni, eddig a next gen cuccok közül a MOHA volt a legszarabb....gagyi volt, a bioshock tetszett, mert mindig máshonnan jöttek a splicerek, a codban meg jól használták a fedezéket, azt meg msot hogy jobbról jött vagy balról az ellen, nem néztem, mert annyira magával ragadott az egész....
26.
26.
dareal
én totál a scriptelt játékmenet ellen vagyok, az már '94-ben is megölte a játékokat (számomra). annál unalmasabb nincs, ha pontosan tudod, hogy adott helyzetben mi következik. cod4-ben nem picit volt vicces, hogy már-már mondhatni csukott szemmel lehetett célozni, mert tudtam, hogy itt most jön 3 ember (halál pontosan ugyan úgy, ugyan akkor, script ugye).

ez így kb olyan, mint egy interaktív múvi, csak nem élőszereplős.
24.
24.
Aramisz93
#25: Na igen. Azt a játékot kéne megcsinálniuk mégegyszer, csak kétszer olyan jóra :D
23.
23.
Glek
Aramisz, akkor neked nagyon jó a memóriád. :) Lehet hogy én egy elvetemült, fanatikus vagyok akkor, de a CoD4-et 3x toltam végig egymás után. :) Elég kevés az olyan játék amit többször végigtolok, nah de egymás után. :)
22.
22.
suti_88
az a különös, hogy egy rakás háború volt, amiben játszódhatna a stuff....korea, vietnám, hidegháború ami azért több tíz évig eltartott, falkland....orosz amcsi rivalizálás, kuba...castro, bár ha jobban belegondoltok, az istenkirály mohaa-ban volt lopakodás/beépülés és szabotázs majd pedig rendes harc/csata....ezt kéne továbbvini...
21.
21.
Chavez
Végre kilép a 2. vh gödréből a MoH is. Lesz a CoD-nak nagy konkurense így. Az Airborn egy raklap izé volt a köbön! Tiszta arcade lövölde volt a single-je, meg rövid is volt. Inkább legyen agyon szkriptelve a játékmenet az OA-nak, minthogy kapjunk egy raklap Airborne játékmenetet.
20.
20.
torolaci
azt azé ne mondjuk má hogy ez cod4 koppintás lesz. pls gondoljatok má a BF2 -re! akkor meg a cod arról koppintott?
19.
19.
kasy
Én bizakodó vagyok ezzel kapcsolatosan.

(Mondjuk nevezzetek aminek akartok, de a Frontline nekem akkor is örök kedvenc marad)
18.
18.
meridarider
ha maradna a WWII ben nem lenne esélye merthogy a COD is megcsinálta az mw t ami nem kis siker lett tehát sztem butaság lenne még 1 világháborús gém

igaz a cod 5 is az lesz:/
17.
17.
Dcrysis02
Nekem a Pacific Assault volt eddig a legjobb MOH-om.Volt grafika,volt sztori,a karakterek kivoltak dolgozva,remek volt a dzsungel,lehetett bújkálni,titkos eredmények,volt hangulat,vicces párbeszédek,elkapta a hangulatot,saját gondolatokat mondott a főhős érzelmekkel,és a zene kimagasló volt.Nálam kiérdemelte a helyét a polcon hogy a port fogja.
16.
16.
rafik
Az airborne-ban az volt a gagyi, hogy ahogy haladtál előre, úgy erősödtek a képzeletbeli nácik...Ezzel a húzással egy kicsit irrealisztikus lett a játék. Inkább mortál combatosra sikeredett, mint WWII-sre...remélem ebben nem ilyen szupernova tálibok lesznek a végén! xD
14.
14.
Metal fiú
ez az ez az ez az szupeiiiiiiiiiiii
13.
13.
shooter1234
Ez igaz Ararnisz93 . :) A sok script ront egy gamma újrajátszhatóságán. Ezért általában elmegy, az se jó, ha egy gamma agyon van scriptelve és fordítva, . például a Halo- nál ez az arány elég jó volt, tudtad hogy hol mire számitsál (Ha kb 3x végigvitted), de itt az ellenség nem ugyan azt az irányt, taktikát választotta, ebben a játékban azért a mesterséges inteligencia is jól (sikerült, remélem itt is), azért a multiplayer részében előfordul az ellentéte egy-egy játékosnál----> a természetes butaság
12.
12.
Aramisz93
Ja kivéve amikor már tudod hogy mi fog történni és hogy honnan jönnek az emberek.
11.
11.
shooter1234
Na jah, Glek. Egy script jelenet egésszen sokat dob egy játékon, és ezektől lessz változatos a játékmenet. Nem a sok hülye bot-tól. :)
10.
10.
Glek
Szkripteket akarok. ^^ Azok a legjobbak. Sokkal pörgősebb, eseménydúsabb játékot lehet csinálni úgy. :) Airborne meg egy kalap ... volt. Az AI-t már egész régóta szokták használni a játékokban. :) Haladni kell a korral fiúk.

A "Taliban erők" azok a Talibánok vagy a tálibok lennének. :) Nem nagyon vágom az afgán helyzetet. :)
9.
9.
shooter1234
Én is végigvittem a Rainbow six vegas 2-t meg az összes pc-s cod-ot és a moha részeket. Szerintem a játékmenetre kéne ügyelni. Az ekőző moha részekben is jó volt, de lehetne azért egy kicsivel jobb is. A grafikával meg sztem úgysem lessz baj, azt mindig is jól megoldották a fejlesztők. És még remlélem hogy a Multi-ból sem marad ki a CO-OP mód sem. Mert azért elég jó lenne egy lan partyn vagy akár neten végignyomni a haverokkal égy ilyen gémet.
8.
8.
suti_88
én most kezdem majd el a rainbow six vegas-t, és meg kell hogy mondjam, nálam egyenértékü a cod4-el.....tehát igazából ha szar lesz az uj moh, még akkor is lesz cod, vegas, graw és társaik, cod5, bia...
7.
7.
Aramisz93
Hát azért az Airborne és a szabadság XD. Bár nem mondom, lényegesen több volt a szabadság mint a Call Of Duty agyornszkriptelt játékmenetében, de azért sok felé az Airborne-ba se lehetett menni.
6.
6.
shooter1234
Ez mind szép és jó. De remélem hogy PC-re is kiadják majd. És nem 6-7 pálya lessz benne, mint az airborne-ba. Ha igaz a pletyka szerintem elég sok idő, amíg hivatalosan is bejelentik valamilyen platformra, addig is marad a COD 4.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...