Jövő februárban érkezik a Bioshock 2

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A 2K Games a minap bejelentette, hogy a Bioshock folytatásának megjelenése a jövő év februárjában, egészen pontosan február 9-én várható.
A 2K Games a minap bejelentette, hogy a Bioshock folytatásának megjelenése a jövő év februárjában, egészen pontosan február 9-én várható.

Ugrás a galériához

Eredetileg az idei esztendő végén érkezett volna a 2007-ben megjelent játék folytatása, ám a fejlesztők kénytelenek voltak eltolni ezt a dátumot, hogy egy ilyen szempontból remek játékot készítsenek. A történet szerint tíz évvel járunk az első rész után, amikor is Little Sisterek tűnnek el a Rapture mélyén. Hősünk Big Daddy-ként szembeszáll a város minden veszélyével, hogy a titokzatos események végére járjon.
5.
5.
bence9
már várom! remélem az arkane segítségével még jobb lesz a single.
4.
4.
megalonagyix
Akkor gáz lesz barátaim, elbasszák vele a gamet.
3.
3.
K.G.
2: Elvileg más csapat fejleszti a multit.
2.
2.
tjames
Remélem a single rész nem gagyizzák le a mutli miatt. Ez eddig mp videóknak sem sikerült meggyőzniük, hogy élvezetes lesz. Remélem a mp része melett kellő gondot fordítanak majd a sp rész szorijának is. Grafikai résszel már az első részben sem volt baj, s remélem ez nem csak annak a továbbvitele lesz, hanem továbbgondolják azt.
1.
1.
wolf15
:-/

Az elég messze van még.De legalább a szülinapom után pár nappal. =)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...