HWSW: Minden Windows újraindul kedden

  • Írta: Daks
  • 2009. december 7.
  • Hardver
Link másolása
Összesen egy tucat biztonsági rést foltoz holnap a Microsoft. A decemberi patch kedd a Windows és az Explorer összes támogatott verzióját érinti, szükségszerű újraindítással.
Összesen egy tucat biztonsági rést foltoz holnap a Microsoft. A decemberi patch kedd a Windows és az Explorer összes támogatott verzióját érinti, szükségszerű újraindítással.

Az előzetes értesítő alapján a Microsoft hat frissítést tervez holnap kiadni, melyek összesen 12 biztonsági rést tömnek be. A hat frissítésből három kritikus besorolást kapott, ezek közül kettő a Windowsokat, egy pedig az Office csomagot javítja. A moderált osztályzatú frissítések a Windowsokra vonatkoznak.

A mostani frissítés patcheli a böngésző legújabb változatát is, a kockázati besorolás pedig még Windows 7 alatt is kritikus a távoli kód végrehajtásának veszélye miatt. A Microsoft szerint legfontosabb a 4-es frissítési csomag telepítése, ez különösen klienseken hangsúlyos, ahol kritikus kockázatú réseket szüntet meg.

Érdekel mi várható a nagy patch kedden?
Irány a HWSW!
15.
15.
CoDer
12,14: köszi szépen! sárgán volt, de átállítottam zöldre. akkor nem kérdezi meg. azt látni fogom, ha tölti?
14.
14.
dareal
13: nono, azért nem minden frissítés után, bár tény, hogy egy komolyabb patch esetén szinte tuti a reboot igény. :)
13.
13.
Bbogesz
CoDer: Csak akkor szedi le automatikusan és akkor telepíti ha be van állítva bár asszem ha nem piszkált hozzá senki akkor alapból ez van beállítva. Ha kíváncsi vagy hogy leszedi e tényleg akkor (XP-nél) Start menü--> vezérlőpult -->Biztonsági központ és ott láthatod az automatikus frissítések ablakrészben hogy mi a státusza. Ha zöld színű akkor nem lesz semmi dolgod ha sárga akkor megkérdezi hogy akarod e telepíteni (kis sárga pajzs a tálca jobb sarkában) és ha piros akkor nem szed semmit. Alul be tudod állítani hogy automatán szedje és telepítse.
12.
12.
dareal
2: tévedésben élsz, hiába a tűzfal, ha sechole-os a gép, akkor lehet ott tűzfal+vírusírtó, a gépedbe bemásznak.



CoDer a windows-od majd leszedi és telepíti a frissítéseket, majd azt követően arra kér, hogy indítsd újra a rendszert. ennyi.
10.
10.
Slik
Most miért fosott be pár ember? Kiírja h frissítés elérhető leszedi magától felrakod újraindul és kész ... A cím sztm csak azért ilyen h jelezze nagy frissítés :D
9.
9.
suti_88
ez szerintem sem hír....egyrészt először arra gondoltam, azért került a hírek közé, hogy ne lepődjünk meg, ha csak úgy magától újraindul a gép, aztán rájöttem ,hogy hiszen figyelmeztet a WinUpdate, ha újra kell indítani a gépet...ezért én sem értem miért kellett ezt megemlíteni...
8.
8.
klemid
#2: Te márcsak tudod. :)
7.
7.
I
Hogy tudják újraindítani a windowsomat? most nem fogom tudni bekapcsolni a gépem holnap? vagy mennyi ideig tart? :S
6.
6.
CoDer
de hogy kell újraindítani??
5.
5.
bitbandita
#3: még az is lehet, de ahhoz Billnek leckéket kellene vennie a Télapótól, esetleg a Húsvéti nyuszitól, már ha végezni akar egy nap alatt. :) Sőt, durvább: mi van, ha Bill Gates maga A télapó, netalán a húsvéti nyuszi? :O
3.
3.
StoryTeller
valójában ez az újraindítás úgy fog kinézni hogy bill gates befut mindenki szobájába és reseteli a gépet! xD
2.
2.
dzsiádzsó
Nem tudom ez miért hír :D, eddig is voltak újraindítós frissítések, ráadásul nem szerencsés a cím választás se, mert rögtön alattam olvasható káosz lesz az emberek fejében :D.



Másrészt kb lekakizom a frissítéseket, egy tűzfal kell, egy jó rezidens, meg az hogy ne szedj le minden szart a netről, és ne a hülye pornós oldalakat bújd naphosszat :)
1.
1.
CoDer
most mit imdítsak újra? és ezeket a patcheket le kell tölteni vagy mi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...