Kína továbbra sem kap Kinectet

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Mivel a Kínában hatályban lévő politikai korlátozások ezt megtiltják, a Microsoft mozgásérzékelős technológiája tabutéma az országban, ahogy más is.
Mivel a Kínában hatályban lévő politikai korlátozások ezt megtiltják, a Microsoft mozgásérzékelős technológiája tabutéma az országban, ahogy más is. Hiába üzemeltet több gyártósort is a Microsoft a kommunista államban, hivatalosan bármilyen elektronikus játék behozatala tiltott, ahogyan az Xbox 360 árusítása is.


2000 júniusában, a Kulturális Minisztérium kiadott egy olyan közleményt, amelyben az áll, minden olyan cégnek vagy magánszemélynek tiltott bármilyen elektronikus játék és kiegészítőinek behozatala. Ez akadályozta meg a Sonyt abban a tervében is, hogy PS2-t árusítson a kínai piacon. A Microsoft helyi vezérigazgatója Michel Van Der Bel tárgyalt már az illetékesekkel, ám nekik is fejet kell hajtaniuk a helyi törvények és önkormányzati rendeletek előtt.

A Kinect novemberben startra kész lesz a nemzetközi premieren, ám a kínai játékosoknak más módon kell beszerezniük készülékeiket. Máskülönben leszokhatnak függőségükről elektrosokk segítségével.
5.
5.
Ecneb
4.
4.
bzsp
ezt benézték...talán a jövőben vmikor....:)
3.
3.
galler3
"2000 júniusában, a Kulturális Minisztérium kiadott egy olyan közleményt, amelyben az áll, minden olyan cégnek vagy magánszemélynek tiltott bármilyen elektronikus játék és kiegészítőinek behozatala."



Milyen cégnek és magánszemélynek? Mintha kimaradt volna valami a mondatból, vagy felesleges az olyan.
2.
2.
gamerplayer
vki mondjon 1 jó érvet a kommunPisták mellett
1.
1.
Speper
Kína már csak ilyen :D Szegény kínai gamerek :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...