Tokyo Jungle - a legújabb PS3-exkluzív

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony belsős stúdió mindig is abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a nagylelkű japán cég néha-néha engedélyezett nekik egy-egy "furcsa" projektet. Nos, a Tokyo Jungle is egy ilyen, ahol a japán főváros utcáit állatok uralják, az emberek pedig elhagyták a bolygót.

Valamikor a kétezres években járunk (pontos dátum nem ismert). Az emberek elhagyták a Földet, s az állatok szépen lassan kezdik visszahódítani a területeket. Tókió utcáin csirkék, oroszlánok, elefántok rohangálnak, s egymással küzdenek a túlélésért.


A Sony Computer Entertainmenten belül elhelyezkedő PlayStation C.A.M.P. által fejlesztett PS3-exkluzív játékból egyelőre két játékmódot fedtek fel. Az egyik a sztori mód, ahol a legfontosabb karakterek egy kiskutya és egy telivér paci, akik végül rájönnek, miért is mentek el az emberek a bolygóról. A másik mód pedig a Survival, ahol egy állatot kell kiválasztanunk, s a feladat, hogy minél tovább túléljük vele a város a megpróbáltatásait.

Az eddig felfedett állatfajták: tigris, oroszlán, krokodil, zsiráf, csimpánz, víziló, gazella, róka, csirke és a beagle kutyuska. A túlélő mód persze online leaderboarddal, és hasonló finomságokkal érkezik majd, így komoly kompetíció várható.

12.
12.
BloodyDeath
Hát ha töcsögni fog benne a vér, és a lóval oroszlánokat lehet megeröszakolni, és és bociszemű nyulakat tudunk terorizálni, és a belükkel tudunk közelebröl ismeretséget fűzni, akkor tényleg jólesz, na de én nagyon ilyen tamgucsi (vagy mi a rosebb volt anno az a ketyere) hangultot vélek felfedezni benne, csak ki ne találjanak ennek is temetőt, mert nem szivessen ásnám el a PS3-t XD
11.
11.
zsilvolgyi
10.
10.
XDannyL
Hááát na most ismét megismerkedhetünk egy új típusú játékkal :)
Én nem féltem a Sony-t. Eddig se adtak ki egy rossz játékot sem, ez is biztos jó lesz :)
9.
9.
V1SoR
Azt legalább nem mondhatjuk, hogy egysíkú a játékkínálat :D
8.
8.
mohaneji
ne para csak ökörködöm:D
7.
7.
Robbie17
Hát ez elégé khmm érdekes......:/
6.
6.
mohaneji
csótány is lesz benne?? mert az a legtúlélőbb állat:)
5.
5.
Motig
érdekes bár van sajna sejtésem mi fog belőle kisülni...
4.
4.
X360_FaNbOy
ÁÁá...milyen játék lesz ez? XD Vajon milyen korhatárt kap..:D
3.
3.
Kyuubi
Olyan mód nem lesz benne hogy cápával vagy és minél több kisállatot kell széttépni? Én örülnék neki...
1.
1.
Ryo san
Istenien hangzik!Remélem nemsokára látunk egy mozgóképet is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...