Kinecten tér vissza a Brain Training

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo-platformok egyik legsikeresebb játékának számít a Brain Training, ezért meglepő, hogy a Microsoft TGS előtti konferenciáján a Namco Bandai bejelentette: kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni a következő rész, amely elsősorban a Kinect képességeire épít majd. A Microsoft betámadja Japánt.

Szó se róla, a New Brain Training You Answer With Your Body erős fegyver lehet a Microsoft kezében, ha a japán játékosok megnyeréséről van szó, a Brain Training ugyanis rendkívül népszerű cím, igaz, korábban eddig kizárólag Nintendo-platformokon tette tiszteletét. A Namco Bandai a Microsoft Tokyo Game Show előtti sajtókonferenciáján jelentette be az új játékot, melyben az agytornát a Kinect előtt történő hadonászással próbálják meg feldobni a készítők.

A készítők eddig öt minijátékot mutattak be, egyszer például a karjainkkal óramutatókat formálva kellett utánozni a képernyőn felbukkanó időpontokat, máskor a helyes sorrendet eltalálva kellett a lufikat kipukkasztani. A harmadik játékfajtában négy avatar álldogált különféle pozítúrákban, majd miután bezárták őket egy-egy ajtó mögé, a játékosnak emlékezetből kellett felvenni a helyes pózokat. Negyedszer focilabdának álcázott matematikai megoldásokat kellett a hálóba rúgni, végül egy új Pac-Man játék is előkerült: itt a képernyő baloldalán egy gyümölcs, a jobboldalt pedig Pac-Man és a szellemek kaptak helyet - a játékosnak jobb kézzel kellett manőverezni a szellemek között, míg a ballal a gyümölcsöt kellett távoltartani tőlük.

Érdekes próbálkozás lesz ez, noha egyelőre ez mind, amit tudunk róla. A Microsoft természetesen ott lesz a jövő héten kezdődő Tokyo Game Show-n, és új Kinect-bejelentéseket is ígér: nem tudni, hogy végre bemutatják-e a sokat emlegetett hardcore címeiket, az viszont biztos, hogy az új Brain Trainingről fogunk még hallani. A Microsoft egyébként megerősítette, hogy a Kinect megjelenésének napján egy másik konzollal egybecsomagolt kiadás is elérhető lesz a kiegészítőből: a 4GB-os mellett 250 GB-os Xbox 360-nal együtt is árulják majd a Kinectet, és természetesen a Kinect Adventures sem marad ki a pakkból. Magyarországi megjelenésről egyelőre nincs hír.

2.
2.
kovben
#1: egyenlőre ,végül is ez még csak kísérletezés a játékpiacon
1.
1.
daenath
Jo hir azoknak akik XBox360 tulajdonosok, engem, szemely szerint, nem hoz lazba a Kinect es velemenyem szerint nem lesz sok hardcore gama.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...