NBA Jam: On Fire Edition bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy látszik, mégsem egyszeri bolondozásnak szánta az EA Sports az NBA Jamet. Októberi megjelenéssel bejelentette a folytatást, amiben ezúttal is a nagyfejű kosárlabdasztárok esnek egymásnak hamisítatlan arcade-feelinggel, XBLA-n és a PlayStation Networkon.

Az NBA Jam: On Fire Edition legnagyobb újítása egyértelműen a megreformált mesterséges intelligencia, amely egyenesen a Figh Night-sorozatből kölcsönvett megoldásra hajaz. Új tendenciákat tanulhatunk, amit aztán agresszíven alkalmazhatunk játék közben. Kapunk egy új kompetitív online játékmódot is, ami a Jam Arena névre hallgat, de a kooperatív üdvösségre vágyók számára lehet hízelgő a Road Trip kampány, melyben barátainkkal összeállva számos kihívást kell teljesítenünk jelenlegi szupersztárokkal és régi NBA-legendákkal karöltve, 30 NBA csapatból válogatva.

Természetesen a régi játékmódok, mint a Team Fire és a Tag mód is rendelkezésünkre állnak, online rosterrekkel és megnyitható extrákkal karöltve.

Ami mindenképp jó hír, hogy az NBA Elite bár kihagyta a tavalyi esztendőt, az igazi szimulációra éhes játékosok végre megkapják a NBA Elite 12-t, méghozzá a Madden-szériáról elhíresült fejlesztőktől, az EA Tiburontól, valódi fizikai modellel és irányításbeli reformokkal.

Az NBA Jam: On Fire Edition októbertől tölthető le az XBLA-n és a PlayStation Networkon.

1.
1.
Mortis
Az előző sem ért sokat. Ez sem pályázik nagyobb érdemekre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...