Mass Effect 3 - befutottak az első szkennek

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 11.
  • Képek
Link másolása
Shepard kapitány és az egész Normandy legénysége egyenesen a régi anyabolygó, a Föld megmentésére igyekszik. A gonosz idegen hatalmak az emberi lét bölcsőjét pécézték ki, hősünk visszatérő régi ismerősökkel karöltve a háború megfékezésére törekszik. Itt vannak az első, jó minőségű képek.

Jóval akciódúsabb epizódnak készül a Mass Effect harmadik része. Csak viszonyításképpen, a rakétavető újra bevethető játékszernek minősül. Számos régi kedvenc társunk is kiveszi a részét Shepard kapitány oldalán. Bár a konfliktus a régi, új szereplők és eleddig ismeretlen ellenségek fenik a fogukat a Földre. A Game Informer jóvoltából már képekkel is tudunk szolgálni.

 

 

Kellő angoltudással rendelkező olvasóink számára ez az este maga lesz a Kánaán, a szokásos szerepjáték elemek mellett a harcra is nagy hangsúlyt fektet a kanadai csapat. A Reaperek egyáltalán nem békés szándékkal érkeztek, a fegyverekre sokkal nagyobb súly hárul, mint a beszélőkénkre. Fegyvereinket számos kritérium alapján szabhatjuk testre.

 

 

Bár a magazin megemlítette, hogy lehetséges, hogy a Mass Effect 3-ban multiplayer szegmens is lesz, ezt egyelőre nem erősítette meg a BioWare. Megjelenés az év végén PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

38.
38.
Kyuubi
#31: Azért a ME2 magyar fordítása se volt semmi. Bár ott nem is maga a fordítás volt szar, hanem hogy annyi elírás volt benne mint a rettenet (valamelyik párbeszédben még "Shapard"-ot is olvastam). A novíciusi rúnán meg 10 percet szakadtam :)
37.
37.
Raziel88
#30: Magyarul adták ki... úgyhogy ez nem hiszem hogy kifogás lehet. :D
36.
36.
XDannyL
Az idei év legjobban várt játéka :P
Ez hihetetlenül ütni fog! És nem egy rekordot dönt meg az tuti ;-) :D
35.
35.
Macifasz
#34: Lesznek további ME részek, csak nem 4/5/6/7/8 stb jelzőkkel, hanem különálló történetekkel, kalandokkal, ahol új főhős is lesz. Ez a trilógia csak Shepard történetét zárja le, de a készítők elmondták, hogy annyi potenciál van abban az univerzumban és világban, amit létrehoztak, hogy eszük ágában sincs befejezni.:-D
Remélem ha lesznek további részek, akkor ott lesz fajválasztási lehetőség is.
34.
34.
Joc1
Én csak azt remélem, hogy a bio azért rontotta el a da2-t mert minden erejét ráállította erre :D Ezért kap még egy esélyt (érdekel mi lesz a vége, persze ha vége lesz és nem lesz ME4)
33.
33.
Na nézzük... Miranda, Kaydan, Ashley, Wrex, Jack, Zaeed, Liara, Baka, Illusive man, mind rühellem, gondolkodás nélkül lőném fejbe mindegyiket. Ja tényleg, weret mindig le is lőttem :) Kaydan meg maradt az atom mellett: jó. Bakát meg muszáj felkelteni (sajnos) a plusz küldetés miatt, meg olyan jó lefejelni az ostoba krogrant a sámánnál :)

Akik normálisak az Garrus, Samara, Tali, Mordin, Legion, Kasumi. Garrus ugye lesz és ha még egyvalakit adnak ebből a hatosból mellém akkor már meg leszek elégedve. Egy Garrus, Mordin (esetlen Legion), Shepard azért már elég barátságtalan csapat :)))

A fénykép galéria meg minden csak nem felhasználóbarát :)
Meg az sem, hogy még mindig nincs szerkesztés gomb a kommenteken :)
32.
32.
cella
#23: Elméletileg ha full paragon vagy a vita után is megtudod győzni h loyal legyen, legalábbis nekem ez jackkel sikerült. Illetve ha jól osztod be a csapatod a végén meg tudod csinálni azt h mindenki túlélje anélkül is h miranda loyal lenne.
31.
31.
IceColdKillah
Azért óvatosan a fordításokkal, mert ha ugyan az a csoport fogja fordítani mint aki a DragonAge-et, akkor inkább belese fogjanak (novice rune = novíciusi rúna) XDDDDD És ez nem elírás, gyakran így nevezték! Én jól tudok angolul beszélni, és hatalmas a szókincsem, ezek után hatalmasakat tudtam röhögni a havernál akinek magyar nyelvű volt a game!

A ME3-at nagyon várom főleg mert egyre biztosabb hogy Liara is visszatér! :P
30.
30.
ilor14
#20: akkor bepótolom még
meg nem tudok angolul nem csak a történetre gondoltam
40 óra játék után se jutottam nagyon tovább :S
29.
29.
Giggsy
#27: Így van. Ha valamelyiket megsérted, akkor az már nem lesz lojális a későbbiekben. Van egy ilyen Tali és Legion között is. Mindkét esetben csak akkor tudsz jól kijönni a kettejük balhéjából, ha elért egy bizonyos szintet a akár a renegade, akár a paragon skálád. Ha nem akkor szopóágra kerülsz, valamelyiket elveszted.
28.
28.
Split
#26: Ez a hír, ebben a formájában nem igaz! Az EA Magyarország egyik alkalmazottja írta, hogy sok játék továbbra is magyar fordításban jelenik meg (Sims kiegek, Fifa stb.) szóval van arra is esély, hogy ez is magyar lokalizációt kap, csak mondjuk a tendencia nem ezt mutatja,,, :S
27.
27.
Macifasz
#24: Én meg mindkettőnek, jött ugyanis a kék válasz, ami mindkét félnek megfelel. És így se Jack, se Miranda nem sértődött meg. Ott egyébként asszem ha valaki megsértődik, azt később nem tudod lojálissá tenni. De ez nem biztos.
26.
26.
Macifasz
#25: Nem lesz,mivel az EA kijelentette, hogy 20 millás lakosságszám alatt nem ad ki honosítást. Már a DA2 is angol felirattal jött, kétlem, hogy az ME3 kapcsán megváltozna a véleményük.
25.
25.
Berencsit
#19: pont ezt akartam írni. :) szóval, remélem alapból lessz magyar felirat.
24.
24.
Wackor
#23: Hát az attól függ hogy milyen cselekvéseket hajtottál eddig végig pl.: van jack küldetése, amiben fel kell robbantani azt a helyet ahol fogvatartották és annak a végén veszekednek mirandával. Te kinek adtál igazat? (én mirandának :D )
23.
23.
Raam989
Kapva kapnék az alkalmon, és kérnék egy kis segítséget a ME2-höz. Legnehezebb fokozaton nyomom a játékot, már csak el kéne mennem a collectorok hajójához, ám Mirandát kivéve mindenki lojális hozzám. Hogyan tudnék elég paragon pontot szerezni ahhoz, hogy tudjak vele beszélni és megértessem vele, hogy én nagyon jó ember vagyok és legyen hozzám lojális? :D
Nincs már erőm harmadjára is végigtolni a játékot, és kell az acsi, ami a csapatom megmentéséért jár...
22.
22.
Barnaby
Remélem ez a "kevesebb hangsúly lesz a beszélgetéseken" nem a döntéseink súlyának csökkenését, vagy valami ilyesmit akar jelenteni. Részemről egyébként a legjobban várt játék idén, ha marad a második rész pörgőssége, és egy új klafa történet akkor megvettek kilóra. (na meg persze nem kell még jobban leegyszerűsíteni)
21.
21.
Zoom3r
#17: http://www.youtube.com/watch?v=GMSzdgz2ZLs
20.
20.
Raziel88
#17: Azért hagytad abba mert nem értetted a történetet? :O Rosszul tetted.
Pedig vihetted volna tovább a mentést. :D
19.
19.
Macifasz
#7: Azért egy fél órás, max 40 perces DLC-t nem ugyan az lemagyarítani, mint egy 40-50 órás Single kampányt, ahol a párbeszédek mellett a kódexeket, bolygóneveket, azok leírásait is le kell fordítani, nem beszélve a fegyverek, páncélzatok leírásokról stb. Szóval azaz 1 hónap, lesz 3-4 is.
A petícióban pedig badarság bízni, kétlem, hogy meghatná az EA-t. Persze ezt nem te írtad, hanem lentebb valaki.:-D
18.
18.
Raziel88
Még több képet!!!!!!!! :D
17.
17.
ilor14
remélem ezt majd végigbírom vinni -.-
a 2-t meguntam a közepénél mert nem nagyon értettem miről van szó xd
16.
16.
Dresa
#9: Nem csak te nem szereted... én kimondottam kerülöm az itteni képnézegetést :))
De most fűzöm pdf be mert ezt a cikket elrakom XD
15.
15.
wigyory
Bizom a csapatban, de a kisördög motoszkál bennem hogy eme nagy igéretekből mi is valósúl meg a játék során. Nagyon várós a game! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...