Új résszel jelentkezik a GoldenEye?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 27.
  • Pletyka
Link másolása
Az Activision legújabb domainregisztrációi azt sugallják, hogy a kiadó hamarosan újra előveszi a GoldenEye címet. Tavaly a klasszikus játék kapott egy kvázi folytatást Nintendo Wii-re, talán a mostani, Reloaded alcímet viselői epizód már multiplatform rész, vagy legalábbis valamilyen port lesz.

Tavaly, mikor a GoldenEye 007 megjelenésére vártunk, kicsit jobban izgultunk, mint most, elvégre egészen addig nem kaptunk újgenerációs folytatást a klasszikus N64-es címhez, azonban a Wii-exkluzivitás nem adott túl sok örömre okot: a Daniel Craig szerepeltetése ellenére is jól sikerült játékból sokan kimaradtak, akik egyébként nem szerettek volna.

Na, majd talán a GoldenEye Reloaded! A Superannuation - tudjátok, ők azok, akik perverz módon kutatják a domainregisztrációkat - jelentése szerint az Activision nemrég négy darab internetes címet jegyeztett be, amelyek arra utalnak, hogy a kiadó hamarosan újabb GoldenEye-játékkal rukkol elő - a szájtokat a következő címeken lehet keresni: GoldeneEyeReloadedGame.com, GoldenEye007GameReloaded.com, GoldenEyeReloaded007.com és GoldenEye007Reloaded.com.

Bár a weboldalak egyelőre nem elérhetők, és az Activision sem mondott velük kapcsolatban semmit, az nem kizárt, hogy készül valami a háttérben. Ha emlékszünk, a Sony E3-as sajtókonferenciáján a jövőbeli Move-címek között a 007-es logó is feltűnt - elképzelhető, hogy kap egy portot a tavalyi Wii-játék?

2.
2.
p3ti
Hatalmas cím volt még az N64re :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...