Úton a negyedik CoD: Black Ops DLC?

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 29.
  • Pletyka
Link másolása
Nincs megállás a hadigépezetben. Alig jelent meg tegnap az Annihilation csomag, a Treyarch már utalt rá, hogy nem ez lesz az utolsó letölthető tartalom a sorban. Való igaz, miért is állnának meg háromnál? Hiába szidják sokan ezt a modellt, azért igen-igen sokan megvásárolják a bővítményeket.

A fejlesztők tervezési igazgatója, David Vonderhaar a minap utalt rá, hogy hamarosan saját szemünkkel is megtapasztalhatjuk a Call of Duty: Black Ops negyedik DLC-jét.

"Nem tudok most beszélni arról, hogy mi van az Annihilationön túl, de tartsátok nyitva a szemeiteket!" - nyilatkozta a Digital Spynak adott interjújában, de semmi kézzel fogható részletet nem árult el a csomagról.

Annál is inkább, hiszen az Xbox Live jelenleg az Annihilationtól zeng, mely négy új térképpel és egy zombis pályával bővítette a felhozatalt. Ennek örömére péntektől újra dupla XP jár a Live-on, a belerázódást elősegítendő.

A negyedik DLC-t szinte biztosra vehetjük, vélhetőleg ősszel, az első megsárguló levelekkel egyidőben vásárolhatjuk meg az ugyanennyi hozadékot tartalmazó csomagot. A stúdió előző játékához, a World at Warhoz egyébként három pack jelent meg, de amiről nem tudnak leszokni a népek, miért vonnák meg tőlük?

18.
18.
qwerty1907
Hát ez egyszerüen hihetetlen.Már maga az ár is xD szánalmas de hogy szinte semmit nem adnak a pénzedért.(nem mondom hogy csinálnék jobbat de rosszabbat se). Mindegyik dlc-nél odaigérték az egész univerzumot és lássuk be nem kapunk szinte semmit.És akkor még a tetejébe bugos is az egész multi.Pl.:a falon átlövés,késleltetett lövési reakció,stb....Ezekkel is kezdhetnének valamit.
Röviden ha valaki azon gondolkodik hogy megvegye e azt mondom gondolja meg jól (és gyüjtsön a MW3-ra)
16.
16.
Sakee
1. az anihillation pályák jobbak,mint az escalation( az nekem sem jött be nagyon). 2 aki kemper sznájper egyhelyben ülős annak is jobban tetszeni fog. 3. Még mindig a stadion pálya rulez... :) , 4 bokszra egy hónappal előbb jönnek a dlc-k, s ezért kétszer is van dupla XP (egyszer a dlc miatt,másodszor is a ps3/pc dlc miatt :P )
5. akinek nem tetszik csináljon jobbat,vagy ne keseregjen :)
15.
15.
Mortis
Profit-démonok! Űzessetek vissza a Pokolba!
14.
14.
ribizly
#12: Nekem speciel sokkal jobban tetszenek ebből a pályák, mint a first strike-ból... :)
13.
13.
Ja és még egy, hogy annyira baromság szerintem ez az xbox exkluzivitás. Szerintetek nem? Oké, az első pakknál, rendben, xbox exkluzív, de könyörgöm a harmadik is? :-D Ez mér annyira gáz. Legyen úgy az MW3-nál, hogy novemberben megjelnik boxra, decemberben meg ps3-ra meg pc-re komolyan...
10.
10.
ribizly
#7: Na ezt mondjuk én sem teljesen értem, miért nem lehetett mondjuk átportolni (már jóval ezelőtt) a régi CoD4-es (jó, felőlem mehetnek a CoD2-es pályák is) map-okat, vagy legalább egy részüket. Tudom van MW2-es DLC-ben 4 darab ilyen, de most a Black Ops megy...
9.
9.
Vurgi
#1: nem, November elején jön.
8.
8.
ribizly
Ha lenne egy kis eszük, akkor nagyon olcsón (mondjuk ingyen) adnák, mert nem tudom elhinni, hogy PC-n és PS3-on kinek érné meg különben... Mellesleg akkor már annyi minden más jön, hogy azokra kell fókuszálni (gyűjteni) :)
7.
7.
Dark_Temptation
na ez már szánalmas :/ tegnap vettem meg az escalation-t hát nem nagy cucc! mivel én nagyrészt sniper vagyok és azt ígérték, hogy tele lesz sniper helyekkel hát ahhoz képest csak 1-2 van, plusz mindenki ghost ak noob vagy famas :/ kezd unalmassá válni a játék :/ miért nem tudnak cod 4 féle mappokat kidobni??
6.
6.
#1: Igen, az őszi szerintem is felejtős, mivel ps3-on mindig később van, így 1 hónapra már felesleges erre költeni. Úgyis mw3 megjelenése után is hamarosan DLC lesz, tuti... :)
5.
5.
Füles
4 új térkép van plusz a Zombi. És nem belezáródni hanem belerázódni. :D
3.
3.
hakydakillah
2. kell a pénz, amíg nem jön a MW3 :-D
1.
1.
JacoB
Én tuti nem költenék erre ősszel, hiszen ha jól tudom Októberben jön az MW3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...