Még a Black Opsot sem éri utol a Battlefield 3

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 25.
  • Biznisz
Link másolása
Elemzők szerint előrendelések terén ugyan felveszi majd a versenyt a Call of Duty: Black Opsszal a Battlefield harmadik része, eladások tekintetében még nem fogja utolérni azt. Persze ezek csak a számok, a két játék minőségbeli különbségét nem vették figyelembe a szakemberek.

Az Electronic Artsnak nem titkolt célja, hogy megdöntse a Call of Duty uralmát, aminek valószínűleg nem kevesen örülnének is, azonban mindez nem annyira egyszerű: pusztán egy jó játék ide nem elegendő, hiszen évek alatt felépített birodalom az, amit a rivális sorozat maga mögött tudhat, és ez kemény dió lehet az EA-nek is.

A Cowen & Company elemzői olyan tekintetben bizalmat szavaztak az új Battlefieldnek, hogy a játék előrendelésekben felveheti a versenyt a tavaly megjelent Call of Duty: Black Opsszal, az már más kérdés, hogy a sikerfaktort ténylegesen kifejező eladások tekintetében a becslésük szerint messze elmarad majd a Battlefield 3 a hidegháborús FPS-től: a szakemberek szerint az első év folyamán 8-11 millió darab kelhet el a játékból, ami önmagában több mint kiváló teljesítmény ugyan, de azért mégsem közelíti meg a Black Ops 20 milliós értékesítéseit.

Illetve azt se feledjük: a hasonlatban a tavalyi rész szerepel, márpedig ha hihetünk az Activisionnek (illetve megszavazzuk, hogy az eddigi tendencia folytatódni fog), akkor a Modern Warfare 3 még a Black Ops eladásait is felül fogja múlni, legalábbis előrendelések terén a kiadó szerint már jelentősen előrébb jár az új rész a tavalyinál.

Hogy ki győz majd, azt most még nem tisztünk eldönteni, mi mindkettővel játszunk majd.

140.
140.
hakydakillah
139. pofátlanság határát ugye nem ismered?!! Figyelmeztettelek már PÜ-ben, itt a második!
139.
139.
MR.WOODCOCK
138.
138.
Berencsit
ejaj... vissza akartam olvasni a kommenteket, erre látom a fele moderálva van... :D
137.
137.
Bisur1996
Az egész fanboy trollkodáshoz annyit fűznék hozzá: Nem igaz, hogy nem lehet elfogadni vagy megérteni a másik ember véleményét, vagy ha ez nem is sikerül, miért kell beszállni a cirkuszba?
136.
136.
Bisur1996
#64: Igen, igen a COD-k nagy függőséget tudnak okozni... főleg az MW2
Ezért is vannak a nagy eladásaik, egyszer kitalálták a jó multit aztán már csak azt adják el.
135.
135.
Hubert Cumberdale
#134: bocs tényleg. Az unlike is helyes nyelvtanilag, bár mást jelent :)
134.
134.
Necreon
#133: Az dislike.... te jó ég.

Egyébként meg olcsó beszólás az egész ahogy van. A BO minden idők legjobban eladott szórakoztatóipari terméke (ide számítva az összes mozfilmet, mi egy mást... az AVATAR -t verte az MW2, azt meg a BO), erre egy ilyen hangvételű cikk hogy "még a BO-t sem" veri... legalább azt sugallja mint ha a BO egy noname kis játék lenne 0 eladásokkal. Még szép hogy nem éri utol, 50 millió dollár fölött költöttek csak a marketingre, mit vártatok?
133.
133.
Hubert Cumberdale
Miért kell összehasonlítani? Jó ez a szarság ami itt megy? Aztán meg a szerkesztők rinyálnak a blogjukba, hogy "jaj de szar, hogy mindig ez a trollkodás, flamelés stb. megy minden hírnél" Ilyen uszítások után mit vártok? Erre unlájk gombot nyomnék, ha lenne...
132.
132.
DzsungelCsirke
131.
131.
GeeZa
130.
130.
GeeZa
Ez a cikk pont arra volt jó , hogy összeugrassza a sok címbuzi-t. Én speciel nagyon várom a BF3-at és remélem megszorongatja a CoD-okat, mert az csak a nekünk jó ha minden alkalommal jobbat és reálisabbat akarnak csinálni a fejlesztőcégek a másiknál. Ez a dolgok rendje! Amúgy csak meg kell nézni a BF3 multi vidijét, elég sokat elárul....
129.
129.
hakydakillah
128 .Olvasd el újra amit írtam… Mi köze volt a hozzászólásodnak a hírhez? Semmi. Csak a vita folytatására irányult.

124. Összeszerkesztettem mind a 6 hozzászólást tőled, és csak ennyire jött ki. Már nem először szólok, ha csak ennyi a mondandód, akkor fogalmazd meg egy értelmes kommentben.
126.
126.
hakydakillah
Összes rohadt COD hírnél BF vs COD harc megy. Összes Rohadt BF hírnél COD vs BF harc megy. Összes rohadt Pc, konzol hírnél összecsapnak a fanboyok. Én mindkettőt megveszem, aztán ennyi. Megjelenhetnének már ezek a rohadt játékok, és lenne újra nyugalom az oldalon. Vége lehetne a nyárnak, legalább a sok gyerek eltűnne innen.

100 komment a határ. Ez fölött az összes COD vs BF rohadt fanboy vita törölve lesz!!! Tessék visszatérni a játékhoz, nem kell itt egymást sértegetni. 100 komment untig elég volt arra, hogy elmondjátok újra, meg újra, hogy miért jobb az egyik, vagy a másik – amit már úgyis ezerszer megtettek az előző híreknél.

113. Vége lehetne már a nyárnak, akkor legalább a gyerekek visszamennek a suliba, és nem fognak itt trollkodni…
125.
125.
DON GONDOCS
124.
124.
Cuppak
115 +1
116 +1
117 +1
106 -1

lol, most olvastam el a kommenteket :D,

omfg#73 :D:D
123.
123.
Cuppak
122.
122.
Cuppak
121.
121.
Cuppak
120.
120.
Cuppak
119.
119.
Cuppak
117.
117.
Józsi_Doe
Manapság tökmindegy jó egy játék vagy hulladék, azt veszik meg aminek a legjobb a marketingje. Ez még hagyján de még utánna sem jönnek rá, hogy átverték őket, szentül hiszik hogy ők a világ legtutitt termékét vették meg és leanyáznak mindenkit akik megpróbálják közölni velük a tényeket.
116.
116.
simon 555
#105: Te ezzel a stílussal vagy nem érted még el a 10 éves kort és a kis pistike a neten akar nagy lenni ha már a való életben nem lehet,vagy pedig valami retardáltak közül pottyantál ki.Szerintem az első a helyes válasz.
115.
115.
Elegost
rég röhögtem ennyit :D nem értem, hogy miért is vitatkoztok. MR. MITUDJAMÉNHOGYHÍVNAK sztem fejezd be. Nem érzed úgy hogy elég?? Úgyérzem hogy oltogatásaitok nem éri el a vicces szintet. Please fejezzétek be. THX
Egyet értek előttem szólókkal. A BF3 mínőségbe valszeg (tuti) verni fogja a BO-t. De eladásba tuti nem mert mindenki azt hitte jó játék lesz a BO... (szegényekre gondolok akik előrendelték)
112.
112.
kebi90
Fúú srácok fájdalom amit műveltek... de azt nem értem miért itt ócsároljátok egymást? Én inkább csak röhögök tovább... és nem érdekel más véleménye, gyerekes beszólása, le kell ...ni és kész :)
111.
111.
zoldmanoka
Mit kell itt egymást, meg a gameket fikázni ? Menjen mindenki játszani
KILLZONE 3 Warzone -t ( aztán majd Resi 3-at) :)))))),

LONG LIVE HELGAN !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...