Hivatalos: jön a Daytona USA, letölhető formában

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak az elmúlt hetekben felreppent híresztelések, miszerint a SEGA fel akarja újítani klasszikus, régivonalas autós címét. A Daytona USA a NASCAR világának arcade megvalósítása, s egy hónapon belül napvilágot lát PSN-en és Xbox Live-on, számos extrával.

A SEGA nemrég megerősítette, hogy újra előrukkol az egyik Sega Saturnon hódító régivonalas címével, a Daytona USA-val. Ugyan nem egy remake-et üdvözölhetünk benne, hanem egy polírozott Xbox Live-os és PSN-es átiratot, mely lépcsőzetesen jelenik meg október végén és november közepén az adott régiókban. Ez annyit tesz, hogy 800 MS pontért tölthetjük le október 26-án Xbox Live-on, míg az európai PS3 tulajoknak november végéig várniuk kell még.

A grafika és a zene érintetlen marad, továbbra is a NASCAR mezőnyében kell teljesítenünk, de a játékmenet hamisítatlan arcade-szellemben köszön vissza. A zene egyébként az ún. Karaoke módban is elérhető lesz külön. A játék támogatja a Logitech Driving Force GT-t és az összes Xbox 360 kormányt is.

Játékmódok tekintetében kapunk Arcade, Survival vagy Time Trial módot és nyolc játékos online multiplayert ranglistával.

10.
10.
falselight
9.
9.
BudTerence
Azt sosem értettem, hogy a Daytonában miért remeg a kocsi hátulja, mint egy rossz szekérnek, ahogy gördül az aszfalton. :) A felújított változatban is ez van, úgy látom.
8.
8.
rapapa
Én rengeteget játszottam ezzel anno, imádtam, de 2011-ben még bottal sem piszkálnám, legalábbis abban a formában ahogy kinéz. Ezt legalább annyit kellett volna renoválni mint az Outrun Online-t, az csodaszép lett
7.
7.
Darox
Let's go away! (from PC a készitők szempontjából) Jó kis nosztalgia lesz a konzol tulajoknak akik játszottak vele anno.
6.
6.
BudTerence
#1: ...szóval, ha gondolod, azt még lehet futtatni...állítólag ez is egy az egyben a régi lesz...
2.
2.
BudTerence
A régi Daytona USA volt PC-re is anno. :)
1.
1.
Yossarian
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...