Castlevania: LoS - Mirror of Fate - jön a HD-verzió?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Konami brit részlegének fejese megerősítette, hogy a 3DS-re megjelenő Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate-ből létezik egy asztali konzolokra szánt verzió is. Megkapjuk, ha sikeres lesz a handheld változat.

Az alábbi hírt nem pletyka, elvégre nem névtelen belső informátor szellőztette meg a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD-verziójának létezését, hanem maga David Cox, a játék producere. A szakember a CVG-nek elmondta, hogy "abszolút fontolóra veszik" az esetleges nagygépes változatot, de hogy megkapjuk-e, az egyáltalán nem biztos.

A spanyol MercurySteam csapata már elkészítette az asztali gépekre szánt HD-változatot, nagyfelbontású textúrákkal, több poligonból álló modellekkel, szóval mindennel, amiket a 3DS-es verzióért le kellett butítani. Hogyan és mikor tehetjük rá a mancsunkat? Először is, sikeresnek kell lennie a handheld változatnak, de az a tény már eleve bizakodásra adhat okot, hogy a HD-verzió "ott csücsül valahol a MercurySteam számítógépein".

"Szeretnénk, hogy annyi ember játsszon vele, amennyi csak lehetséges" - tette hozzá Cox. Nyilvánvalóan a csapatot kizárólagos szerződés köti a Nintendóhoz, de a jelek szerint csak ideiglenesen lesz 3DS-exkluzív a Mirror of Fate.

A játék március 8-án jelenik meg a japánok kézikonzoljára.

7.
7.
Hol olvastad amiből arra jutottál, hogy mégse portolják?
6.
6.
DevilGamer
#4: ....mármint az, hogy átportolják asztali konzolokra.
5.
5.
lacibaci
miert nem teszik a VITA-ra????
4.
4.
DevilGamer
Rossz hírem van, ez a hír úgy látszik nem igaz.
2.
2.
p3ti
1.
1.
DevilGamer
Hű ez király! A Mirror of Fate-et asztali konzolra, hát akkor ám kellenének egy kis grafikai módosítások amik megfelelővé teszik a játékot, ámbár ez alap a HD collection-öknél, de ilyet még nem hallottam, hogy egy kézikonzolról valamit asztalira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...