Mobilokra érkezik a Ridge Racer Slipstream

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A sorozat huszadik születésnapja alkalmából mobilokra költözik a Ridge Racer. A Slipstream alcímet viselő epizódot december végén vásárolhatjuk meg az App Store-ból, vagy a Google Play-ből.

A Namco Bandai bejelentette, hogy érkezik a Ridge Racer Slipstream, amely a sorozat fennállásának huszadik évfordulóján született. Az iOS-re és Androidra elérhető autóversenyben 10 pálya, 108 futam, 12 autó és 300 testreszabási lehetőség kap helyet, pluszban hat perknek és hat Grand Prix-sorozatnak örülhetünk. A karriermód mellett a nyolcfős multi is a felhozatal részét képezi, az arcade módon felül nyomulhatunk kieséses versenyeken, tolhatunk gyors és normál futamokat is.

A Ridge Racer Slipstream december 19-én jelenik meg.

6.
6.
mestermagyar
#5: Bocs, hogy elmondtam, de ez az igazság XD.
4.
4.
mestermagyar
#2: +1 Nem mellesleg aki ezt szajkózza, az tudomást sem vesz róla, hogy itt OKOStelefonról van szó.
2.
2.
aordog
Az NFS android verzioja szerintebb jelenleg az etalon. Ha azt sikerül túlszärnyalni, akkor minden elismerésem a Ridge R.- nek.
A mobilos gameknek is van egy varäzsa és szerintem van egy pär gyöngyszem. Tudom, sokan a mobilt telefonäläsra hasznäljäk, de egy tablet- en az ilyen kezdeményezések sokszor többet érnek, mint egy nagyobb cím, ami lehet akär PC vagy konzol. A PSX idejében ez kivitelezhetetlen lett volna.....és mär a kontroller illesztése egy telefonhoz sem probléma ( többnyire).
1.
1.
markoci555
csak engem szórakoztat még mindig jobban a tetriszes forma 1, mint ezek a mobilos autós játékok?
az oldalnézetes gyorsulós még elment, de ezek nem tetszenek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...