Megjelent a DiRT Rally, áprilisban konzolokra is jön

Link másolása
Idén tavasszal szinte a semmiből került elő a DiRT Rally, mely az év végére az egyik legjobb ralis játékká nőtte ki magát. A fejlesztők befejezték a munkálatokat, és kilépve az Early Accessből, immár kész játékként vásárolható meg a Steamen.

Kilépett az Early Accessből a DiRT Rally, így már teljes címként vásárolható meg a játék a Steamen. Egy hétig ráadásul nyomott áron, kicsivel több mint 38 euróért vihető el.

Régóta pletykálták, most pedig be is jelentették: a DiRT Rally konzolokra, Xbox One-ra és PS4-re is meg fog jelenni 2016. április 5-én.

 

29.
29.
Grabowsky30+
#28: Pc-n még ez nem a vég, de egy konzolon nem sok mindent lehet tenni sajnos ha nem ismeri!
28.
28.
crashpipi
#25: Csak egyelőre a játék kormányainak listájában nincs.
Pl. a DFGT is hivatalos PS3 kormány, legutóbb, amikor próbáltam, mégsem ment a WRC 5-el...
27.
27.
DON GONDOCS
Megjelent a Dirt rally konzolra.

https://www.youtube.com/watch?v=DNCluWO8VIw
26.
26.
GAMEROD
Nem sokat változott az alpha megjelenése óta, grafikailag azért lehetne rajta alakítani, elég fakó és sivár. Pedig az első nap megvettem a korai hozzáféréses változatot.
25.
25.
Grabowsky30+
#24: g29 is és a g920 is kompatibilis a pc-vel, gyártó honlapján is fenn van!
24.
24.
crashpipi
#23: De abban is reménykedem, hogy attól még, hogy most nincs ott a kormányok listájában, később bekerül pc-n. Elvileg nem nagyon különbözhet a G29-től, amit támogat.
Bár, ha képesek voltak kétféle verziót csinálni PS4-re és XO-ra, amik nem kompatibilisek a másik konzollal, akkor ki tudja... :S
21.
21.
crashpipi
#16: Amiért a Project Cars-nak is csúnyábbnak kellett lennie konzolon, hogy a fizika maradhasson, vagy amiért az Assetto Corsa-val kapcsolatban is nyilatkozták, hogy nem engednek egy szemet sem a PC-s fizikából, majd inkább kompromisszumot hoznak a látvány rovására.
Vagy itt az etalon Forza 6. Gyönyörű és a fizika is fejlődött, de ezt csak fix bevilágításokkal képes hozni, nincsenek dinamikusan változó napszakok/fények és ugyanez igaz az esőre is... Valamit valamiért.
19.
19.
delphijos
#13: A baj azzal van hogy a tesztelők is ludasak ebben. Ha egy játék nem "változik" azt legtöbbször negatívumként hozzák fel. Pedig egyetértek, itt nincs szükség erre. Jöhet jobb grafika, autók, pályák, de magát a játékot felesleges kényszerűen átvariálni.
18.
18.
logic5
Bakker kipróbáltam!!! Eddig messze a legjobb rally sim amivel játszottam!! Végre betalált a codies!
16.
16.
Stranger
#9: Miért kellene butítani a konzolos verzió grafikáján?
15.
15.
joshfeed
Ez előző Codie versenyekhez volt csak szerencsém ez még nincs meg, de remélem tartják ezt a fejlesztési struktúrát és a szinvonal ezután nem fog esni és Ken "Bohóc" Blockosodni. Videókat nézve az RBR óta a legjobb rally és az motorhangok pedig magasan vernek mindent amit eddig halottam :) Csak így tovább ! :)
13.
13.
KENKILL
#9: Az a baj, hogy szimulátort nem költséghatékony fejleszteni. Az autós játékoknak eleve nincs olyan nagy felhasználói bázisa mint más AAA címeknek, és ezen belül a szimulátoroknak még kisebb. Erre is éveket kellett várni mire a Codemasters rájött, hogy nem az autókaszkadőröket kéne megcélozni a játékaikkal, hanem a szimulátor fanokat. Ráadásul ez egy olyan iparág ahol nehéz megújulni, elég elgondolkodni egy kicsit hány nagy autós játék ment a süllyesztőbe (szó szerint, vagy átvitt értelemben színvonalát tekintve is) az utóbbi években. Szerintem ez ilyen anti-CoD logika... ott mindenki sír, hogy nincs bennük elég új ötlet, autós játékoknál meg pont hogy mindig változtatni akarnak valamit, pedig nem kéne. Ilyeneket kellene kiadni, mint a Dirt Rally, 4-5 évig építkezni rájuk kiegészítőkkel és DLC-kel, aztán következő epizódot csak akkor gyártani ha tényleg van miért. Vagy felújítani grafikailag, az is nagy divat manapság. Nagyon stagnálnak az autós játékok, de számomra ez most üde színfolt, veszem is meg karácsonyra.
12.
12.
greenmelon
11.
11.
greenmelon
Letorrentezted aztán beregisztráltál, hogy írhass ide valami okosságot? :D
10.
10.
crashpipi
És még mielőtt valaki kiforgatná a szavaim, egy szóval sem mondtam, hogy ez vagy az Assetto csúnya, csak hát a szép nem ilyen...
Tény, hogy az élmény elviszi a hátán, főleg ffb-s kormánnyal mindkettőt, de miért kell mindig a kompromisszum??
9.
9.
crashpipi
Abba a legrosszabb belegondolni, hogy ha ez is jön konzolra, akkor azonos fizika mellett a látványnak kell majd megsínylenie a dolgot. Sajnos a Forza 6 és a Project Cars vagy a Driveclub mellett ez erősen alul marad látványra... és ha még ebből kell majd lejjebb adni... gyászos lesz. Ugyanez az előérzetem az Assetto-val is. A legjobb szimulátor ezidáig PC-re, csak hát a látvány itt is másodlagos lett. :(
Igazán készülhetne már olyan szimulátor is, ami a maximumot hozza ki az elérhető hardverekből! Nem igaz, hogy akik készítik, nem képesek rá.
Csak 2016 van lassan... :(
Úgyhogy ez maximálisan élvezni továbbra is PC-n lehet majd.
7.
7.
Wolverine
Én szerintem már az is nagy szó manapság, hogy PC-re hamarabb jött ki egy játék mint a konzolokra... Az meg már csak külön öröm, hogy végre egy olyan rally játékot kaptunk, ami nem akar más lenni, csak szimplán rally és kész.
Ha én egy fekete inget akarok, akkor az fekete legyen és ne sokszínű...Úgyhogy aki fikázza, az valószínűleg nem tudja mi fán terem a rally játék.
5.
5.
DarkLord
Bizots a WRC sorozatra gondolt :D

Ám ennél jobb hova kell? Szerintem nagyon rendben van tesztelgettem már többször is az early cuccot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...