Paragon - hamarosan a PS4-esek is alfázhatnak

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 15.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem csupán a PC-sek kiváltsága lesz a Paragon korai változatának tesztelése, az Epic Games szerint hamarosan a PS4-tulajok is csatlakozhatnak a mókához. Addig érdemes egy Epic-accountot készíteni.

Néhány kiválasztott PC-n már nyúzhatta a Paragon alfaverzióját, a következő tesztidőszak pont a hétvégén lesz: január 16-án és 17-én hét-hét órát nyúzhatják a játékosok, addig élesek a szerverek.

Az Epic Games szerint hamarosan a másik platform tulajdonosai is csatlakozhatnak a mókához. A PS4-es online teszthez természetesen szükségünk lesz egy Epic Games-accountra, amit összekapcsolnak majd a PSN-es azonosítónkkal. Persze a bejutás még így sem garantált, szóval türelem. További részleteket később közölnek a fejlesztők.

A MOBA fizetős Early Access-változata tavasszal élesedik, míg a nyílt bétateszt idén nyáron esedékes. A kártyarendszerrel egy hete ismerkedtünk meg, ami kulcsfontosságú a Paragonban, ugyanis különféle lapok segítségével vértezhetjük fel hőseinket új képességekkel.

2.
2.
GODL1KE
1.
1.
Szerintem a játék design-ja Destiny-nyúlás. Még akkor is ha amúgy más benne minden, valahogy a weboldal, a feliratok az elrendezése, tökre Destiny-t idézi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...