Fallout 4 - nyakunkon a PS4-es modtámogatás

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 8.
  • Letöltés
Link másolása
Hosszú huzavona után végre a PS4-es Fallout 4 esetében is elstartol a modtámogatás. Maga a Bethesda árulta el az örömhírt, az új funkciót épp most hitelesíti a Sony, napokon belül pedig megérkezik az új patch.

A PS4-es Fallout 4 legújabb frissítése (szám szerint az 1.8-as) végre élesíti a régóta várt modtámogatást ezen a platformon. A Bethesda Game Studios a Twitteren erősítette meg, hogy a Sony épp most hitelesíti a fejlesztést.

Immáron a Creation Kit modszerkesztő is támogatja a Sony platformját, néhány tehetséges készítő már el is kezdte átírni a munkáját PS4-re. A jelenleg elérhető modok listáját itt találod, noha letölteni még egyik alkotást sem tudod.  Az új tapasz Xbox One-ra is elérhető lesz, a változások teljes listáját itt olvashatod.

Hosszú és rögös út vezetett a PS4-es modtámogatás felé, amit eredetileg nyárra ígértek, szeptemberben már a Bethesda is lemondott róla. Szerencsére a Sony csak beadta a derekát.

7.
7.
csabuszflash
#6: Helyes, helyes pont az olyanok szaporodjanak csak. pcre biztos tele van már több100al is. ps4en meg néztem h kb 64 van eddig. Itt is 1 giga a letöltési korlát mi t a skyrimnél? ugye nem? :(
6.
6.
Hab
#5: Vannak már jó kis quest-ek, új felfedezni való stb.
5.
5.
csabuszflash
Én goty kiadást várom nagyon ps4re majd, remélem addigra megszaporodnak a modok is rá de nem ezek a szebb arc meg jobb árnyék fajták hanem a jobb tartalmi javítások vagy kiiegészítéses dolgok. Pcn skyrimhoz jo sokat letöltöttem steamrol,ott nagyon feldobták meg kitolták a játékidőmet is. Tök jó volt.
3.
3.
Gykrizsi
#1: A Sony vacakolása miatt nem volt eddig. Az Msnek semmi köze nem volt hozzá.
1.
1.
Raizen25
Nem értem alapból miért nem tudták megcsinálni , na meg a skyrimnél ez az 1 giga mod korlát ps4 nél nevetséges , nem ez miatt fognak több boxot eladni viszont kibaszás a ps4esekkel szemben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...