Friss jelenetek a Zsivány Egyes új trailerében

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Hosszabban is feltűnik Darth Vader a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet legújabb előzetesében, ráadásul Jyn Erso fiatalkorába is bepillantást nyerhetünk. Tömve van eddig soha nem látott jelenetekkel a videó!

Bő egy hónap van hátra a Rogue One: A Star Wars Story premierjéig, amely azért is érdekes, mert ez lesz az első mellékág a filmfolyamban. A történetet már mindenki ismeri, de azért leírjuk: a lázadóknak meg kell szerezniük a Halálcsillag tervrajzait, ám a küldetést csak vérrel és verítékkel lehet végrehajtani.

A japánok másmilyen nemzetközi trailert kaptak, mint mi októberben, de ez is angol nyelvű, és leginkább azért értékes, mert számos új jelenetet tartalmaz.

13.
13.
adamsfamily
#9: Arra én is kíváncsi lennék,de ha már ennyire ragaszkodni akarnak az eddigi részekhez,akkor már készíthetnének filmet Darth Sidious-ról.Elvégre az ő múltját fedi talán a legnagyobb homály és még az előzmény trilógia sem igazán magyarázta meg,hogy ki is ő.A múltját letudták annyival,hogy egyes szám 3. személyben elmesélte Anakinnak,hogy hogyan ölte meg a mesterét,aki képes volt életet teremteni(ezzel Anakin eredete is letudható volt,ha valaki emlékezett az első részre).
12.
12.
markoci555
#11: ja igen pont alattam (meg se jegyzem a szerkesztést, mindenki mondogatja :) )
11.
11.
markoci555
#10: egyébként nem tudom megjegyezte-e már valaki, de a Star Wars Dark Forces-ban ellopjuk Kyle-ként a terveket nem? Összeilleszthető a kettő, vagy az úgyis egy kis sz*ros régi játék, kit érdekel?
10.
10.
markoci555
9.
9.
kastorhun
#5: csak úgy szólók hogy a régi Dark forces játék is ezt a történetet dolgozta fel.
Starkillerről nem kell film, az első része se volt a legjobb, a második pedig megerőszakolta a Star Wars világát.
Viszont egy Revan filmet én is megnéznék.
8.
8.
GODL1KE
"Hosszabban is feltűnik Darth Vader a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet legújabb előzetesében"


igazad van mostmár nem 0,7 másodpercig volt a trailerben hanem egy egész másodpercet ! :D
7.
7.
ollie92
"Pl én speciel ha Star Wars, sokkal jobban örültem volna például Starkiller vesszőfutására. Vader titkos tanitványa, brutális erőhasználat, kinyirja a megmaradt jediket, aztán beleszeret a pilótanőjébe. Mennyivel nézhetőbb érdekesebb sztori, mint ez. CGI tech megvan hozzá, még a szereplője is él a mai napig."

+1 000 000

Kurva érdekes karakter lett StarKiller, simán összehozhatnának róla egy mozit.
6.
6.
Hab
#5: Starkiller sztorija szerintem gyenge, akkor Revan vagy Darth Bane sokkal izgalmasabb lenne.
5.
5.
KőbányaKispest
Én egyet nem értek. Miért kell ez? Mi a fészkes faszé kell a halálcsillag ellopott terveiről filmet csinálni? Arról miért nincs dokumentáció, hogy mikor ki hogy ment el szarni a wc.re.

Tudja mindenki, hogy ellopták azokat a k*rva tervrajzokat. Az új remény ezzel indit, és ez igy jó. Legyen tabu, hogy ki hogy miért kinek tett keresztbe. Ettől érdekes, aki meg jobban bele akar merülni, vegye meg a könyveket és olvassa el.

Pl én speciel ha Star Wars, sokkal jobban örültem volna például Starkiller vesszőfutására. Vader titkos tanitványa, brutális erőhasználat, kinyirja a megmaradt jediket, aztán beleszeret a pilótanőjébe. Mennyivel nézhetőbb érdekesebb sztori, mint ez. CGI tech megvan hozzá, még a szereplője is él a mai napig.
4.
4.
kirschakos
#1: Pedig nagy esély van rá, hogy jobb lesz, sőt úgy is néz ki. Annak ellenére, hogy meg van a 7. rész és nem rossz, azért látni, hogy túlságosan biztonságosan csinálták meg, hogy kedvezzenek azoknak, akiknek mániája a régi trilógia. És eléggé rohanás volt az egész film, alig volt egy-két csendesebb pillanat, sem olyan rész, ami elég magyarázatot adna az egyszeri filmnézőnek a dolgokról. A Zsivány Egyes sokkal mélyebbnek tűnik, amiben jóval több a tartalom.
3.
3.
user101
"StarWars tartalom" ? Az meg mi a rák ? Nem úgy volt, hogy Miki Egér eltörölt és betiltott mindent ? :D
2.
2.
Hunszi
Hát személy szerint nekem ez jobban bejön, mint az Ébredő Erő...ebben több az eredeti Star Wars tartalom, AT-AT, Halálcsillag s társai
1.
1.
Beniciodeltoro
Nekem semmi bajom Felicity Jonessal, elvégre nem játszhat mindenben Jennifer Lawrence.
Az Ébredő erőnél nem lesz jobb, de ez is nézhető kategória.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...