Négy napig ingyenes a Flight Unlimited 2K16

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 26.
  • Akció
Link másolása
A repülőszimulátorok rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre korlátozott ideig ingyenesen tölthető a Flight Unlimited 2K16 a Windows Store-ból. A játékban HD-felbontású műholdképekkel modellezték le a földet, és 14 repülő vezethető.

Nem ez az első ingyenes játék a héten a Windows boltjában. A Minecraft: Story Mode után a Flight Unlimited 2K16-hoz is teljesen ingyen juthatunk hozzá a következő négy napban. Alapesetben 5200 forintot kéne leszurkolni érte.

A játékban több légtér is rendelkezésünkre áll, így a San Francisco Bay Area, Svájc és Las Vegas is, ahol a földet valódi műholdképek alapján alkották meg. Mind a 14 gép pilótafülkéje 4K-felbontást kapott. A kampánymódban számos küldetést hajthatunk végre, de a játékban a napszak- és időjárás-változásokat is szimulálják. Természetesen a repülés fizikája is kimagasló.

Természetesen csak Windows 10-en használható ki az akció. Érdemes megjegyezni, hogy sok felhasználó középszerű irányításra és kamerakezelésre panaszkodott, de reméljük, azért szórakoztató!

7.
7.
dareal
#6: koszi, jol ismerem, hasznalom is, de azert a 3d modellek is nagyon sokat dobnak, orthophoto, custom model, w2xp, ezek az alapok :)
6.
6.
GAMEROD
#3: XPlane-re lehet tolni Ortho azaz műholdas fotókat Bing vagy Google szerverekről, az aztán odab.sz egyes helyeken.
5.
5.
GAMEROD
A Flight Unlimited mindig arcade volt nem kell az XPlane-hez és az FSX-hez hasonlítani. Majd jön az FSX utódja a Flight Sim World, de szerintem maradok az XPlane-nél, mert alapból benne van minden ami az FSX-ben fél hónap moddolással érhető el.
4.
4.
dareal
#3: arról nem is beszélve, hogy VR sisakban naaaaaagyon durva, illetve remélhetőleg még idén telepítjük 2 valós nagy szimulátorra, az lesz aztán az igazi móka :)
3.
3.
dareal
aki kicsit komolyabb szimulátorral repkedne, akár hazánk felett, annak inkább x-plane-t és a hozzá készülő ingyenes kiegészítőnket ajánlanám :)

a videó régi, azóta jóval szebb és előrehaladottabb a kiegészítő, sok-sok hazai vonatkozású extrával

https://youtu.be/8pJXp3Ua3YE
2.
2.
Juha
Elég kiábrándító a fs2004 vagy fsx után ezt kiadni... Pontosan azt a réteget vesztik el, akik a fő bázist alkották, mai napig moddolják, akár szerződésesen fizetett kiegekkel is szimulátoroztak, és esetleg picit jobb fizikára/animációkra vártak... Hát én is maradok a sz*rrámoddolt fsx-nél, még a grafikája is jobb más helyszíneken, mint a "kiemeltek".
1.
1.
czinaf
Szerintem még annyit se ér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...