Akciókkal indít a PDXCON

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 18.
  • Akció
Link másolása
A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.

A steames akciók közül érdemes kiemelni a szériától eddig távol maradt játékosokat célzó Cities: Skylines - New Player Bundle-t, melyet 66 százalékos leárazással, 20 euróért szerezhetünk be. A csomagban az alapjáték mellé megkapjuk még az After Dark, a Mass Transit és a Relaxation Station DLC-ket is.

Ugyanígy 66 százalékos akcióban érhető el a még egészen friss második világháborús RTS, a Steel Division: Normandy 44 is, míg a teljes Shadowrun-franchise 74 százalékos leértékeléssel csupán 17,95 euró. Hiába szerepel az akciós játékok között viszont a jövőre esedékes Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, az ára sajnos nem változott, még mindig az eredeti, 59,99 eurós áron tudjuk csak előrendelni.

Az akciós játékok megvásárlásával és az ingyenes Crusader Kings II kipróbálásával érdemes lesz sietni, mivel az ajánlatok csupán október 20-ig lesznek elérhetőek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...