Vadonatúj játékon dolgoznak a Returnal fejlesztői

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 3.
  • Hír
Link másolása
A VentureBeat beszámolója szerint a Housemarque vezérigazgatója, Ilari Kuittinen az idei DICE Summiton elárulta, hogy a legutóbb a Returnallal jelentkező csapat már javában dolgozik egy teljesen új játékon.

A VentureBeat újságírója ott volt az idei DICE Summit rendezvényen, ahol részt vehetett egy beszélgetésen, ahol a DICE Awards nyerteseitől lehetett kérdezni. Az interjúalanyok között ott volt a Housemarque vezérigazgatója, Ilari Kuittinen is, aki újságírói kérdésre elárulta, hogy ugyan még nagyon az elején járnak, de már egy teljesen új játékon dolgoznak, és majd meglátják, mi sül ki belőle.

Kuittinen később hozzátette, hogy nagyon büszkék arra, amit a Returnallal elértek, és nagyon izgatottak, hogy vállalatként bejárhassák ugyanazt az utat, mint az előző játékukkal.  Egyelőre csak egy dolog biztos a készülő játékkal kapcsolatban: biztosan PlayStation-exkluzív fejlesztés lesz, hiszen tavaly júniusban a Sony felvásárolta a finn stúdiót.

8.
8.
Kakaoo
Nálam az elmúlt 5 év TOP 3-jába benne van. Imádom minden pillanatát, a történettől meg egészen elképesztő bártorsággal nyúlt a karakterekhez!
7.
7.
dcba
#5: Ajanlom akkor hogy nem toltsd le a patcheket es lemezrol porgesd ki, mindjart nem fogsz ugy apritani. A patchekkel ugy lehulyutettek a jatekot, hogy rossz nezni. 1 honapig szivtam vele mire vegig vittem patchek nelkul, aztan lekaptam a patcheket es vegigszankaztam a jatekot mint valami rossz viccet.

A vegso bossba patch nelkul kb felorat kell tolni az iger kimaxolt fegyverrel, patchekkel kb 5 perc alatt lent van.


Viszont szerintem ez a jatek az ami regota nem latott fuggoseget okozott nekem, egyszeruen csupa nagybetus zsenialitas az egesz, kiveve a storyt mert azt nem szerettem, de nem akarok itt spoilerezni de nekem az a vegere teljesen hazavagta az elmenyt.
6.
6.
Parano1d
#4: Viszonylag jól, de korai PS5 ex játék révén nem döngetett rekordokat. Ez mondjuk mindig hátrány, ha nem tudnak eleget gyártani PS5-ből, akkor akinek nincs az ugye nem fogja megvenni.
5.
5.
#4: Őszintén, szerintem unalmas volt. Kis farmolás után csak úgy aprítasz. Rövid játék, 1080p felbontás (tudom, ez nem minden), de azért az árért, amit elkérnek értem, szerintem kevés.
4.
4.
Venator
#3: Azt nem tudm milyen eladasokat teljesitet de nagyon jo jatek meg jo kritikakat kapot. Csak nehez. Engem egyedul a returnal tudot ugy behuzni tavaly mint iden az elden ring mert kegyetlen jo a harcrendszer benne. Csodalkozk hogy nem lovagljak meg a sikert s csinalnak masodik reszt de bizok a hausemarqe-ban hogy megjobb jaték lesz az uj cim
3.
3.
Darksiders84
Amúgy jól teljesített ez a Returnal amúgy eladásilag ? Vagy mint játék se hozta a kiemelkedő szintet és inkább mással próbálkoznak. A másik a Days Gone is fura exkluzív ,bár az szerintem nem lett ennyire népszerűtlen mint a Returnal.
2.
2.
Parano1d
Annyiből hír, hogy nem folytatás lesz (ami manapság divat ugye), hanem új cím.
1.
1.
Nem gondoltam volna, hogy egy fejlesztő, aki mindig új játékon dolgozik, egy új játékom dolgozik. Nap híre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...