Lessünk bele a Saints Row játékmenetébe!

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan megjelenik az új Saints Row, most pedig hat percen keresztül kukkanthatunk bele a játékmenetébe.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, nemrég aranylemezre került a hamarosan érkező új Saints Row. A reboot igyekszik megtartani a korábbi részekből vett lazaságot és a könnyed, humoros hangulatot, mindemellett számos pontját modernizálták a formulának, hogy a mai kor igényeihez legyen szabva az új rész. A játék egy fiktív városban, Santo Ilesóban fog játszódni, melynek mind a kilenc régióját el kell majd foglalnia a játékosnak a sztori során.

Természetesen ebben számtalan egyedi, kreatív fegyver, felszerelés és képesség fog segíteni minket. Mindemellett végtelenül személyre szabottá tehetjük a karakterünket, kedvünkre változtathatjuk a kinézetét, öltözetét, fegyvereinek színét, illetve az autónkat is kedvünkre fejleszthetjük és csinosíthatjuk. A Saints Row augusztus 23-án fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra.

3.
3.
Heldengeist
Amikor a Fortnite megpróbál Saints Row 3 lenni. Plusz volt benne kb 30 másodperc gameplay 5 másodperces dózisokban 6 percben szétdobálva.
2.
2.
nemfontos
Nekem ez még mindig szörnyen unalmasnak és sótlannak tűnik. A 3. rész volt a csúcs. Ez ahhoz képest rém gyenge eresztésnek látszik.
1.
1.
Grota333
Azért látszik, hogy jónéhány hagyományos elemet megtartottak a korábbi 2 részből, ami jó..pl a repülő...azért remélem tényleg élvezetes, jó játék lesz! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...