Februárban érkezik PC-re a Returnal

  • Írta: szlav
  • 2023. január 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Returnal PC-s átirata. Azt is megtudtuk, hogy milyen technikai extrákkal és milyen gépigénnyel érkezik a Housemarque játéka.

Két évvel ezelőtt hatalmasat tarolt PlayStation 5-ön a Housemarque roguelike lövöldéje, a Returnal, hamarosan pedig itt az ideje, hogy a PC-s tábor is megismerje Selene Vassos véget nem érő kálváriáját. A korábban sokat pletykált port érkezését a tavalyi év végén, a The Game Awards színpadán erősítette meg a fejlesztőcsapat, most pedig a  napra pontos dátumot is kitűzték a megjelenéshez. Február 15-én vághatunk neki az időhurok legyőzésének.

A PlayStation Blogon részletezett friss infókból ráadásul azt is megtudhattuk, hogy a PC-s verzió támogatja majd Nvidia Image Scaling, DLSS és az AMD FSR felbontásoptimalizáló technológiáit (akár ultrawide monitorokon is), ráadásul bekapcsolhatjuk majd a ray tracinges árnyékokat és tükröződéseket is. A kiváló hangzásért a Dolby Atmos támogatása felel, ráadásul PC-n sem kell lemondanunk a DualSense kontroller spéci adottságairól.

Habár a Returnal minimum és ajánlott gépigényéről korábban már beszámoltunk, a részletesebb lebontásért érdemes szintén ellátogatnotok a PlayStation Blogra.

2.
2.
Ganzer
Várós, csípem a roguelike műfajt.
1.
1.
crytek
Lassan minden "újdonság" pc-re "lecseng" és illő lesz az új bejelentés... csucsima lassan felkészül..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...