Új demót kapott a System Shock Remake

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Ígéretes demót kapott a várva-várt System Shock Remake PC-n, ám megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk hozzá.

A Nightdive Studios rendíthetetlenül dolgozik a System Shock Remake-en, melynek fejlesztését még 2016-ban kezdték el. Az ambiciózus projekt megjelenését sajnos folyamatos csúsztatások veszik körül, pontos megjelenési dátumot mind a mai napig nem kaptunk hozzá. Viszont kaptunk egy újabb demót, melyet a Steam Next Fest kezdeményezésnek hála bárki kipróbálhat.

A System Shock Remake PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re érkezik, a premier valamikor idénre várható.

3.
3.
Oresko
#1: Ebből csúszás lesz már megint, múltkor is így volt, amikor egyszer augusztusban kellett volna megjelenni (már az évet se tudom), semmi kommunikáció, csak eltolták a dátumot, pedig augusztus volt. Mocsok banda.
2.
2.
Kamukaze
#1: Az előbb néztem bele. Szerintem jóval kiforrottabb mint az előző.
1.
1.
markoci555
pár hete vittem végig, mert már nem bírtam tovább a várakozást, volt pár problémám vele, amin remélem változtatnak/javítják, ezt az új demót is most hanyagolom, hátha megjelenik rendesen

de elég szégyen, hogy például akik támogatták a játékot, még mindig nem kaptak béta kulcsot meg semmit, kuss van a pontos dátumról és mindenki azt várja, hogy valószínű megint csúsztatnak márciusról, de ne legyen igazunk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...