Több Konami-játék is PlayStation-exkluzív lehet

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Erős pletykát szellőztetett meg a szavahihetőnek mondott Jez Corden újságíró. Lapértesülések szerint a Sony hatalmas exkluzivitási szerződést kötött a Konamival a jövőbeli Silent Hill- és Metal Gear-játékokra.

Jez Corden elsősorban Xbox-központú szóbeszédekben jártas, ám ezúttal a Sony háza tájáról szállított sokatmondó híreket, akinek korábban számos szivárogtatása is beigazolódott. Az úriember úgy tudja, hogy a Sony "alkut kötött" a Konamival, igy a jövőbeli Silent Hill-, Metal Gear- és Castlevania-játékok is ideiglenes exkluzivitást élveznek majd PlayStationön.

Ezek közül az egyik már igaz, lévén a Silent Hill 2 közelgő remake-je egy évig biztosan PS5-exkluziv lesz konzolon, és hasonló lehet a helyzet a további Silent Hill-címekkel is, bár biztosan nem tudjuk, hogy az ideiglenes exkluzivitás hány hónapra szól.

Szintén nem világos még, hogy mi lesz a Metal Gear és a Castlevania frencsájzok sorsa. Állítólag már készül a Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-je a szingapúri Virtuos stúdiónál, de bejelentés még nem történt. A Konami eközben a Castlevania újragondolásán is ügyködik, de erről sem érkeztek még konkrét információk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...