A játékmódokat mutatja be az EA Sports WRC legújabb előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters és az EA összeborulásának első fecskéje lesz a hivatalos WRC-játék idén novemberben, a legújabb trailer szerint bővelkedni fogunk tartalmas játékmódokban.

Most mélyebben is belenézhetünk az EA Sports WRC játékmódjaiba az alábbi videó segítségével, kitérve a Career és a Moments módokra, amelyek egyetlen valamirevaló ralis anyagból sem hiányozhatnak - utóbbiban a közelmúlt nagy ralis eseményeit élhetjük át virtuális formában.

A DiRT Rally fejlesztője pedig mindent megtesz, hogy elkápráztassa a régi-új rajongókat.  Érdemes kiemelni a Builder módot, amiben megtervezhetjük saját autónkat is az alapoktól kezdve.

A játék november 3-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Az előrendelők 3 nappal korábban szánthatják fel az aszfaltot, murvát vagy épp a földet.

2.
2.
Doomsayer
Most nem azért, de a múlt heti videóval együtt azért már ez is elég keménynek néz ki. A vezetési modellen és az Electronic Arts-ságon múlik, hogy hatalmas gurítás lesz a cucc, vagy nagy gáz. De tuti mindent megtett a Codemasters érte. Most már több jel is mutat rá, hogy nem feltétlen egy ilyen billentyűzet/gamepad barát játék lesz a cucc, na de ki mondja ezt meg látatlanban?

Sokat tudnék róla beszélni, de most nem akarok könyvet írni.
1.
1.
DarkLord
Várom már, mert most a legutolsó része van fenn, ha kicsit menni akarok Rally fronton. A WRC Generations az elég elfogadható lett amúgy. Itt, ami egyértelmű, hogy grafikában tuti többet tudnak hozni az EA-nél ez nem is kérdéses. Talán a törésmodellben is jobban odateszik magukat, de legjobban az irányításra leszek kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...