Fallout tematikájú Xbox-kontroller érkezett

  • Írta: osan
  • 2024. március 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft nem tud leállni a különleges Xbox kiadásokkal, és azután, hogy bejelentették a Spongya Bob ihlette konzolt, most a Fallout-játékok előtt tisztelegnek legújabb kontroller dizájnjaikkal. Sőt, ezeket még mi is személyre szabhatjuk.

A napokban bejelentett Spongya Bob témájú Xbox-konzol egy, a Nickelodeon All-Star Brawl 2 promóciós kampány részeként került a nagyközönség elé, most pedig a Fallout-játékokon a sor.

A Fallout Edition kiadású vezeték nélküli Xbox-kontrollerek gombstílusait az Xbox Design Lab honlapján akár testre is szabhatjuk, de exkluzív Fallout felső tokokat és oldalsó sapkákat is kapunk majd a 89,98 euróért vesztegetett irányítóhoz. 4 féle variációval készült a cég: Vault, Brotherhood, Pip-Boy és Mutánsok. Mindegyikhez külön stílus dukál, így például a Brotherhood vöröses D-padot és ravaszokat kapott, míg a Mutánsok zöldet.

Mostanában sokat hallani a Fallout-sorozatról; volt szó arról, hogy bekerülnek a játékok az Epic Games Store heti ingyenes programjába, ám ez sajnos nem így történt, már elő lehet rendelni egy speciális antológia pakkot, de a készülő sorozat is hallatott magáról, mikor az egyik producer a játéksorozat ötödik epizódjához hasonlította azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...