Május végén költözik konzolokra a System Shock remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Majdnem egy teljes évvel a PC-s verzió megjelenése után érkezik konzolokra a kultikus System Shock teljesen újraírt változata. A Nightdive nem kapkodta el a portolást, cserébe "zökkenőmentes" élményt kapunk.

Tavaly májusban jelent meg Windowsra a System Shock-remake, s bár a stúdió sokáig hallgatott a konzolos verziók dátumáról, szerintük "kellő időben" kézhez kaphatják a kontroller-forgatók. Nos, a kellő idő pont egy év lett, noha már 2023 szeptemberében egy korhatár-besorolás azt sugallta, hogy nyakunkon a premier.

Az anyag tehát 2024. május 21-én érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Egy sor extra funkciót kapnak a konzolos verziót, köztük egy új női főszereplőt, és kibővített befejezésnek is örülhetünk. A munkálatok egy évet vettek igénybe, illetve néhány kör minőségbiztosítási támogatást, de végre révbe érte a Nightdive Studios. A dátum mellé egy hangulatos előzetessel szolgálhatunk.

3.
3.
Spazz Maticus
#2: Akkor te a szerencsés kevesek közé tartozol. :)

Nézz rá a hivatalos és egyéb gamerfórumokra, értékelésekre...
2.
2.
xanatos0911
#1: ???

Tükörsimán fut a játék maxon, 1440p-ben 200% res scalinggel. Nincs ennek semmi problémája.
1.
1.
Spazz Maticus
Azért erre a "zökkenőmentes" rajtra kíváncsi leszek, mivel a zökkenőmentes futást pl. a mai napig PC-n sem sikerült megoldani maradéktalanul.

Mindazon felül, hogy hangulatban, játékmenetben tagadhatatlanul nagyot alkot a game és mindenkinek ajánlom, arra ezért készüljön aki megveszi most konzolra, hogy "zökkenők" márpedig lehetnek...XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...