Farming Simulator 2025 - nagyon ütős lesz a gyűjtői kiadás

  • Írta: szlav
  • 2024. június 26.
  • Hír
Link másolása
Senki nem állíthatja azt, hogy a Giants Software ne pakolta volna tele minden földi jóval a Farming Simulator 2025 Collector's Editionjét. USB-s gyújtókulcs, 16-bites retró játék, oktatólemez moddoláshoz, és sok más finomság várja a rajongókat.

Mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy a méregdrága gyűjtői kiadások nemcsak kiábrándítóak, de gyakran sem fizikai extrákat, sem magát az adott játékot nem tartalmazzák. Nos, a Giants Software ezzel szemben alaposan kitett magáért, a frissen bejelentett Farming Simulator 25 gyűjtői dobozát ugyanis úgy telepakolták mindenféle extrával, hogy attól egyből kikerekedhet bármelyik fotelmezőgazdász szeme.

A PC-s Collector's Edition jókora dobozában természetesen helyet kapott az játék, illetve a MacDon Pack névre hallgató bónuszcsomag, mellé azonban három másik lemezt is kapunk: egy másik, 16-bites Retro Edition játékot, a soundtracket Chris Hülsbeck zeneszerzőtől, illetve egy olyan oktatólemezt, amely a moddolás alapjaiba vezeti be az érdeklődőket. Ezen felül digitális extraként jár még az új Holland CR11 Gold Edition kombájn is.

No, de most jön még csak a java! A kézzel fogható extrák sorát egy USB-s gyújtáskapcsoló vezeti, melynek segítségével valódi kulcsfordítással indíthatjuk majd be a virtuális munkagépeket. A dobozban helyet kapott még egy kulcstartó, 3db A2-es méretű poszter és nem kevesebb, mint 32db matrica. Nem hazudtunk, elég masszív csomag lett ez.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan milyen árazással kerül a boltokba a Farming Simulator 25 Collector's Edition, a dátum viszont ismert: november 12-től juthatunk majd hozzá a csomaghoz. Ez megegyezik az alapjáték megjelenésének a napjával is, amely a PC mellett Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Macre is ellátogat majd.

2.
2.
Ooorky
Rohan az idő, anno a 2015-öst toltuk multiba.
Próbáltam még a 2017, 21-ast, de grafikán és járműválasztékon kívül szinte semmi sem változott.
1.
1.
memoryman
Ez jópofa, de nagyon kiváncsi leszek az árára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...