Az első részben szivárogtatnak a Subnautica 2-ről a fejlesztők

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 29.
  • Hír
Link másolása
A késztők a játék időkapszula funkcióját használták fel arra, hogy a második részből származó képernyőképeket osszák meg a játékosokkal. Hogy mikor kapunk hivatalos bejelentést, az persze ezekből sem derül ki.

Pár éve a túlélő-kraftoló játékok dominálták a piacot, és bár mára inkább a roguelike és battle royal címek a népszerűek, vannak címek, amelyeknek vonzereje mit sem csökkent az évek alatt. Az egyik ilyen a Subnautica, ami egyedi settingjével, gyönyörű játékvilágával és elemi horror atmoszférájával milliók szívébe lopta be magát. Kaptunk ugyan egy folytatást a Below Zero személyében, viszont igazi, számozott példányt máig nem.

Korábban is voltak arra utaló jelek, hogy a készítők ezen, vagyis a Subnautica 2-n dolgoznak, viszont hivatalos bejelentést a mai napig nem kaptunk, így csak találgatni lehet. Viszont az első részben feltűnt valami. A játékban elérhet időkapszula funkció révén képeket oszthatunk meg a közösséggel, viszont egyesek olyan képeket találtak így, amelyek egyértelműen nem a játékból származtak.

A játék Reddit-oldalán aztán hivatalosan is megerősítették, hogy igen, ezek a képek hitelesek, és valóban a Subnautica 2-ből származnak, és a kitartó játékosok találhatnak még párat a tengerfenéken. Reméljük, hogy ezt a trükkös "médiakampányt" egy hivatalos bejelentés is követi majd.

3.
3.
gulupeti
Lila_Csabi

Ez számomra is furcsa volt a cikkben, tudvalevő, hogy készül a játék.
1.
1.
Lila_Csabi
A saját oldalukon volt erről cikk. Nem tudom mitől lesz ennél hivatalosabb, hogy készül a játék? Leírták, hogy idén nem lesz early acces. Maradnak annál a modellnél. Lesz coop, de single player is végig lehet majd játszani, stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...