Remastert kaphat a Days Gone

Link másolása
A Guerrilla Games játéka mellett a zombis-motoros cím is megkaphatja a maga ráncfelvarrását, remélhetőleg jobb állapotban lesz, mint anno az eredeti játék volt a megjelenéskor.

A napokban felmerült, hogy a PlayStation háza táján készülőben van az utóbbi évek egyik legindokolatlanabb remastere, ráncfelvarrást kapna ugyanis a Horizon Zero Down. Hivatalos megerősítést egyelőre nem nyert a dolog, viszont tény, hogy a játék kikerült a PlayStation Plus Extra kínálatából, és ez általában annak az előszele a Sony részéről, hogy külön megvásárolhatóvá tervezik tenni a felújított verziót.

Hogy van-e szükség Aloy első kalandjának felújítására, vagy csak elegendő lenne egy natív PlayStation 5 verzió, az természetesen vitatható, de talán még érdekesebb az a hír, miszerint egy másik PlayStation 4-es cím is megkapná a maga felújítását. A zombis-szerelmeses-motoros Days Gone, amit a játékosok imádtak, mégis bukásként könyvelt el a kiadó. Évek óta várják a rajongók a folytatást, közben pedig a Bend Studio és a volt munkatársak hol a PlayStation vezetőire, hol saját magukra mutogatnak, mint a folytatás elkaszálásának okára.

Hogy valóban kap-e a két fenti játék legalább egy PlayStation 5 verziót (természetesen felárért), vagy egy teljes remasterre számíthatunk, egyelőre rejtély, viszont többen is arra számítanak, hogy még szeptemberben tart a Sony egy State of Playt, amin várhatóan szó lesz ezekről is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...