Silent Hill 2 - PS5-ös funkciókra fókuszál az új trailer

Link másolása
Azt eddigi is lehetett tudni, hogy PC-re és Playtstation 5-re jelenik meg idén a felújított játék, a friss videó alapján 2025. augusztusig PS5 konzol exkluzív lesz a zombis kaland.

Nagy várakozás előzi meg a Silent Hill 2 felújított változatát, mind a grafika, a hangok, a játékmenet arra utal, hogy egy kiemelkedő alkotással leszünk gazdagabbak. A tegnap megjelent új bemutató videó, az eddigi pozitív várakozásokon felül, a PS5-ös tulajdonosoknak jár a kedvében, bemutatva, mire is számíthatunk még a játékkal kapcsolatban.

A PS5 egyik remek fejlesztése volt a megújult Dualsense controller, amit sajnos kevés játék használt ki emlékezetes módon. Öröm hír, hogy az Astro Bot után nem sokkal, a Silent Hill 2-ben is lesz lehetőségünk a játékvezérlő képességeinek kiaknázására. A haptikus visszajelzés segít elmerülni a történetben, a zombi támadásokat jobban érzékelhetjük a kezünkben, az adaptív ravaszoknak hála, minden fegyver elsütése más érzetet ad, a Tempest Audio adta előnyökkel is éltek a fejlesztők, ahogy a kontroller led világítása is funkciót kapott. Nem forradalmi ötletek, de bizonyosan jobbá teszik a játékélményt.

A Silent Hill 2 remake-je október 8-án érkezik majd PlayStation 5-re és PC-re és mint megtudtuk 2025. augusztus 10-éig nem várhatunk más kiadást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...