Megjelenési dátumot kapott a Tales of the Shire

Link másolása
A jövőre csúszó cozy életszimulátor a hobbit-nap alkalmából megkapta a régóta várt bejelentést, de kaptunk egy részletes betekintést abba, hogy mi vár ránk a megyében.

A Wētā Workshop első saját fejlesztésű játéka már az első bejelentésnél is meglepetést okozott, hisz ha valaki egy A gyűrűk ura-játékra gondol, nem biztos, hogy az első három lehetséges műfaj között szerepel egy hobbit szimulátor. A filmtrilógián is dolgozó csapat viszont mégis egy ilyen projektbe vágott bele, és ugyan az idei megjelenés elmarad, most már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik majd a játék.

Jelen állás szerint a Tales of the Shire 2025. március 25-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re és Xbox Series X/S-re. A csúszásra belső minőségellenőrzési okokból volt szükség, viszont így nagyobb a valószínűsége, hogy a végleges játék tényleg egy nyugtató, kikapcsolódást nyújtó kaland legyen.

Ahogy arra már számítottunk, érkezett egy több mint 18 perces bemutató is a játékhoz a nemzetközi hobbit-nap alkalmából. A Megye nyugati részén található Morotvában minden lehetőségünk meg lesz ahhoz, hogy úgy éljünk, mint egy hobbit. Barátokat szerezhetünk, élelmet gyűjthetünk, és konyhai képességeinkkel elvarázsolhatjuk vendégeinket. A kapcsolatok ilyetén való elmélyítése old majd ki különböző lakberendezési opciókat is, ami hasznos lesz, mivel egy elhagyatott hobbit üregből kell egy takaros hobbit lakot varázsolnunk. Ezen kívül is számos dolog vár ránk Morotvában, például segítenünk kell a településen, hogy hivatalosan is elismerjék falu voltát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...