Öt órán át mozog a Silent Hill 2

Link másolása
Egy spanyol nyelvű Twitch-stream keretein belül került fel a netre az októberben érkező remake egy igen jelentős része, amit a Konami egyelőre még nem törölt le.

Már mindannyian nagyon várjuk, hogy rávethessük magunkat az októberben érkező Silent Hill 2 remake-re, és vannak szerencsések, akiknek már volt is lehetőségük játszani vele. Egy ilyen személy pedig úgy gondolta, hogy élőben közvetíti a játékot Twitch-en. A több mint öt órás stream során ugyan nem derül ki, hogy pontosan milyen PC-n is játszik a streamer, de a grafikai beállításokat megmutatta.

A stream címében szereplő tag alapján vélhetően valamilyen promóció keretein belül került sor a streamre, így elképzelhető, hogy ezért nem törölte még a Konami a videót. Hogy számíthatunk-e még hasonlókra az október 8-i megjelenésig, egyelőre rejtély, ahogy az is, hogy a két éve is ismert képigényt frissítik-e még a megjelenésig. A spoilerek elkerülése végett javasolt az alábbi linken szereplő videót mindenki csak saját felelősségére tekintse meg.

1.
1.
crytek
De valakinek majd meg kell venni hogy tudja milyen a game :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...