Befutott a Gladiátor II második előzetese

Link másolása
Ridley Scott zseniális, 5 Oscar-díjas drámájának folytatása 2 hónap múlva rajtol a mozikban, a most érkezett traileren pedig újabb ízelítőt kaphattunk az élet-halál harcokkal teleszőtt alkotásból.

A júliusi első előzetes után újabb látnivalókat kaptunk a Gladiator II-ből, és van itt minden mi szem szájnak ingere: vadállatoktól hemzsegő harctér, gályáknak vízzel feltöltött aréna, drámai háttérszálak és cselekmények, grandiózus ostrom, valamint temérdek harc. A látványvilág és a szereposztás zseniális, a kellemetes hosszúságú trailer csúcspontján pedig az izgalmas felvezetés után Pedro Pascal és Paul Mescal csapnak össze.

Az utóbbi években Ridley Scott eléggé elfoglalt volt, 2004-et leszámítva nem volt olyan év amikor ne került volna ki valamilyen filmes alkotás a kezei közül, a most érkező mozija pedig a kedvcsinálók alapján akár méltó folytatása is lehet az ikonikus első résznek.

A több mint két évtizedes várakozás után a Gladiator II november 22-én kerül a mozikba, a 2 hónap pedig már semmiség a 24~ évhez képest.

1.
1.
Extol
Kár volt a woke kedvéért csinálni egy második verziót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...