Vandalizmus áldozata lett a Silent Hill 2 remake Wikipédia-oldala

Link másolása
Zárolták a Silent Hill 2 remake Wikipédia-oldalának szerkeszthetőségét, miután ellepték azt a dühös rajongók által írt kamu negatív értékelések. Még 0 pontos értékelés is volt köztük.

A dühös rajongók mindig találnak egy módot arra, hogy kifejezzék a nem tetszésüket, mint ahogy az jelenleg a Silent Hill 2 remake esetéből is kiderül. A Konami égisze alatt kiadott kulthorror felújított változatában eszközölt módosítások ugyanis nem nyerték el mindenki egyöntetű tetszését és néhányan úgy döntötték, kezelésbe veszik a problémát. Ez a tett abból állt, hogy vandalizmust követtek el a játék Wikipédia-oldalán és elárasztották azt kamu negatív értékelésekkel a nagyobb külföldi magazinok nevében, ami következtében zárolva lett az oldal szerkeszthetősége.

Mint ahogy az az egyik Reddit-posztban is látszik, a Metacritic szerint a PS5-ös verzió 27 pontot, míg a PC-s csak 10 pontot ért el a 100-ból. De találhatóak 0 pontos értékelések is, az OpenCritic pedig 13%-ra értékelte. Ez persze szemenszedett hazugság, hiszen az előbbi esetében 87 és 86 pontot, míg utóbbi esetében 92%-ot ért el, illetve mondanunk sem kell, 0 pontos értékelést sem kapott sehonnan. A slusszpoén az egészben az, hogy a játék még meg sem jelent hivatalosan, így több mint valószínű, hogy a módosításokat végző játékosok nem is játszottak még vele, kivéve ha kaptak tesztpéldányt, amire lássuk be, kicsi az esély.

A Silent Hill 2 remake holnapután, október 8-án fog megjelenni PC és PlayStation 5 platformokra.

4.
4.
The Tarnished
#1: Deluxe Edition- 48 hours early access.

Akik ezt a verziót vették azok már tolják.
3.
3.
GAMEROD
Aki ismeri a Silent Hill 2-t, annak már bőven 30-40 év közöttinek kell lennie. Ha ennyi idős korban valakiknek ilyen időtöltéseik vannak, oda pszichológus kell.
2.
2.
Raam989
Könyörgöm, az ilyen embereket ne hívjuk már rajongóknak! A rajongók, mint pl én is, épp a gép előtt ülnek és életük egyik legboldogabb napjait élik, hogy újra silent hill városában lehetnek.
És ez igaz a többi játékra is. Aki ilyen dolgokban vesz részt, az egy f.szkalap, nem rajongó!
1.
1.
xanatos0911
“A slusszpoén az egészben az, hogy a játék még meg sem jelent hivatalosan, így több mint valószínű, hogy a módosításokat végző játékosok nem is játszottak még vele, kivéve ha kaptak tesztpéldányt, amire lássuk be, kicsi az esély.”

A Deluxe Edition 2 nap “early access” lehetőséget ad. Szóval meg is jelent, meg nem is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...