Októberben érkezik Steamre az Assassin's Creed Mirage

Link másolása
A sorozat tavalyi epizódja is tiszteletét teszi a Valve áruházában a Ubisoft exkluzivitással való leszámolása részeként. Pontos megjelenési dátumot ugyan nem tudunk, de még ebben a hónapban elérhetővé válik.

Mondhatnánk, hogy váratlan a dolog, hogy a francia Ubisoft bejelentette, hogy még ebben a hónapban megjelenik Steamen az Assassin's Creed Mirage, de az egy ordas nagy hazugság lenne. A játék eddig csak az Epic Games Store-ban és Ubisoft saját áruházában volt elérhető a PC-s közönség számára. A Mirage Steam-oldala már él, azonban a pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

A Ubisoft stratégiaváltásának része, hogy szakít az olyan exkluzivitási megállapodásokkal, amilyeneket az Epic szokott kötni a többi kiadóval, és amilyeneket a jövőben is terveznek majd megkötni. Ezzel együtt a francia kiadó a következő AC-játékkal hivatalosan is visszatér a steames megjelenésekhez, így végső soron logikus, hogy egy évvel a Mirage megjelenése után ez a rész is csatlakozzon a Valhallához.

Érdekesség, hogy az Assassin's Creed Mirage előbb jelent meg iPhone-ra, minthogy bekerült volna a Valve áruházába. Hogy pontosan mikortól vehető kézbe Basim kalandja Steamen, egyelőre nem tudni, de nem kizárt, hogy egy shadowdrop megjelenést kapunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...