Dead by Daylight - tegnap élesedett a Haunted by Daylight event

Link másolása
A Behaviour Interactive népszerű aszimmetrikus túlélőhorrorja is készül a rettegés ünnepére, egy három hétig tartó event alkalmával több, csak itt megszerezhető kozmetikumra lehet lecsapni a játékosoknak.

Az utóbbi években a Dead by Daylight mit sem vesztett népszerűségéből, és bár a készülő spin-offját elkaszálták, és a projektért felelős stúdiót is be kellett zárniuk, maga a DbD játékosbázisa stabilan tartja magát, Steam-en például nagyon ritkán esik ez a szám 30000 alá, és a Twitch streaming platformján is gyakran a legnézettebbek közé tartozik.

A Dead by Daylight idei halloweeni eseménye három hétig fog tartani, ennyi ideje lesz a horrorjátékot nyüstölőknek megszerezni a kizárólag most elérhető ruhákat, kiegészítőket, és egyéb limitált tartalmakat (macskafül, boszorkánykalap, bohócjelmez, stb.), amikkel a gyilkosok és a túlélők is az alkalomhoz illően öltözhetnek fel az ősi ünnepre.

A Haunted by Daylight tegnaptól kezdődően egészen november 7-ig tart majd, és minden olyan platformon elérhető, amire megjelent a Dead by Daylight.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...