Nintendo DS-re is jön az Assassins Creed

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár már több internetes áruház honlapján, sőt a Nintendo tervei között is találtunk utalást rá, az Assassin's Creed NDS-es változata eddig hivatalosan nem létezett.
Bár már több internetes áruház honlapján, sőt a Nintendo tervei között is találtunk utalást rá, az Assassin's Creed NDS-es változata eddig hivatalosan nem létezett.

Ugrás a galériához

Eddig: a Ubisoft ugyanis ma hivatalosan is lerántotta a leplet a PS3-on és X360-on már óriási sikert aratott Assassin's Creed kézikonzolos változatáról, mely kizárólag a Nintendo DS-re fog megjelenni február 15-én. Bár képeket és részletes információkat a játékmenetet illetően nem kaptunk, a cucc dobozképe már megtekinthető galériánkban.

Már teszteltük a next-gen változatot,
a Gamekapocs tesztjében mindent megtudhatsz a játékról!
9.
9.
Glek
Hmmm azért AC egy elég innovatív játék... PSP-n mi lehetne innovatív? A grafika... hujujujujuj max 1 hétig... vagy max még azelőtt hogy bejelentik... DS-en lehet agyalni hogy csináljanak egy merőben új játékot... Legalábbis nagyon remélem hogy ilyen terveitek vannak Uborkáék! :D De azé' LOL hogy ennyire gagyi legyen mindenki... nembaj szidjátok csak a DS, főleg mert még mindíg veri a PSP-t eladásokban... jééé és nézzük csak a játékeladásokat japánban (11/5 - 11/11) [most ezt találtam, de ha tudtok máshonnan akkor jöhet :P] Mario Party DS 234,708, jah és hol van PSP-s játék??? jaaa igen Castlevania Chronicle 18,588 ez van csak fönt a listán :P
8.
8.
air 2
Persze DS,aztán PSP, mobiltelcsi......
7.
7.
sssbgf
6.
6.
huszti
dentis inkább ne, mert akkor egy optimizálatlan fosrakást kapnánk:D



a PSP-re tényleg logikusabb lett volna, de legfőképp PS2-re..
5.
5.
Nador
jöjjön pspre akkor már...1: egyetértek!
4.
4.
Dentis 360
Jöjjön inkább PC-re!Mondjuk most!:)
2.
2.
Kulabá
LoL xD Ez nagy vicc inkább csináják meg psp-re vagy ps2-re vagy mindketöre

De ne DS-re mert azon egy picit gagyi lene!
1.
1.
shadow16
DS? LOL :D



PSP-re sokkal logikusabb lett volna kiadni. szerintem ott vissza lehetne adni a látványt, de DS-en? egy 2d-s ugrálos biz basz lesz Assasins creed névre elkeresztelve csak h mindneki megvegye, PSP-re meglehetett volna csinálni Prince of persia Rival Swords PSP szinvonalon, ami azé elég magas volt. Grat Ubi :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...