Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Lelepleződik a Heavy Rain

A Fahrenheit készítője, a Quantic Dream a héten mutat az E3-on egy real-time techdemot az új PS3-as üdvöskéjéből.

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!

E3 2006: HD TRAILER HADSEREG LOKÁLBÓL

Eszméletlen mennyiségű letölteni való előzetest halmoztunk fel Nektek, még pedig a legjobb minőségűeket, amiből csak fellelhető! Csemegézzetek bátran!

E3 2006: Adrenalin 2: Rush Hour bejelentés+trailer

Az orosz illetőségű Gijin Entertainment bemutatta az Adrenalin 2: Rush Hour című autós játékukat, amit Pc-re kívánnak kiadni.

E3 2006: Star Wars: Empire at War kiegészítés

Forces of Corruption lesz a címe a Star Wars: Empire at War első kiegészítőjének. A játékot a LucasArts megbízásából ismét a Petroglyph készíti.

E3 2006: Paragraph 78 bejelentés és képek

A Gaijin Entertainment és az 1C Company gondozásában készül a Paragraph 78 című FPS, melyben egy nyugdíjas kommandó tagjait kell irányítanunk.

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Metal Gear Solid 4 HD trailer - javítva

Befutott az első, HD kamerával felvett eszméletlenül durva Metal Gear Solid 4 trailer! Kojima ilyen szinten profin komponálte meg ezt az előzetest, hogy arra nincs szó!

E3 2006: Final Fantasy XIII képek és trailer! ÜT!

Myko Alto elájult. Én éppen szívmasszázs közben gépelek. Leáll a légzésem. A Sony bemutatta a Final Fantasy PS3 verzióját, amivel a Square-Enix megbünteti a világot!

E3 2006: WORLD OF WARCRAFT FILM KÉSZÜL

A Blizzard úgy tűnik nem csak a Burning Crusade bejelentéssel készült az E3-ra, de egy olyan hírrel is, aminek hallatán majd kiugrik a szerkesztőség szíve a helyéről!