Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: Bemutatkozik az Ankh 2

Heart of Osiris alcímmel a Deck13 és a Rebel Games már készíti az Ankh című kaland-remekmű folytatását. A bejelentéssel együtt 5 új képet is kaptunk.

E3 2006: Folytatódik a Tony Tough

Már készül a 2002-ben megjelent Tony Tough című kalandjáték folytatása, melyben a főszereplő fiatalkorát élhetjük át az ő szemével.

E3 2006: Vivendi lineup-ok érkeztek

Megérkezett a Vivendi Games gondozása alatt készülő játékok listája. A felsorolásban szereplő stuffok az idei E3-on képviseltetik magukat.

E3 2006: CellFactor techdemó - letöltés lokálból!

Megérkezett a CellFactor első demója, mely a korábbi videókból már ismerős pályát tartalmazza, hogy bemutassa a játék kegyetlen fizikáját és grafikáját.

E3 2006: Half-Life 2 PlayStation 3-ra?

A PlayStation Magazine júniusi számának borítóján a következőket olvashatjuk: "Half-Life 2 Leads The Next-Gen Shooter That'll Blow you Away!"

E3 2006: Shadowrun Pc-re?!

A MechWarrior volt fejlesztőcsapata kezei alatt készülő Shadowrun, a jelek szerint nem csak Xbox360-ra lesz elérhető.

E3 2006: Virtua Fighter 5 bejelentés és képek

A SEGA bejelentette népszerű verekedős játékának a Virtua Fighter-nek ötödik eljövetelét, az árkádos változat mellett kizárólag PS3-ra.

E3 2006: Konferencia programok

A négy napos E3 május 9-én, a három nagy konzolgyártó cég konferenciájával kezdődik. Lássuk, hogy mikor és mire számíthatunk!

E3 2006: Fényképek és előkészületek

A Convention Center csinosításán már az utolsó simításokat végzik, lévén alig 1 nap múlva, a Sony konferenciával kezdetét veszi a show! Gyertek nézelődni!

Super Mario élőben!

Az örökifjú Super Mario kimászott a játékból, és élőben veszi az akadályokat! Mókás videó, ne hagyd ki! :)