Hírarchívum - 2006. május

E3 2006: UPDATE - Nem lesz Diablo3 az E3-on

Az IGN oldalán több érdekesség is utal rá, hogy a Diablo 3 kint lesz a 2006-os E3 játékkiállításon. Lehet, hogy tudnak valamit?

E3 2006: Gyilkosság az Orient Expresszen

Agatha Christie méltán híres regényéből készít nyomozós - kihallgatós kalandjátékot a The Adventure Company és az AWE Games.

E3 2006: Kutyaszorítóban játék a láthatáron

Az Eidos gondozásában már készül Quentin Tarantino 1992-es Kutyaszorítóban című mozifilmjének a játék adaptációja. A fejlesztéseket a Volatile Games végzi.

E3 2006: Evidence - az interaktív DVD film!

Újabb Dreamcatcher játékot van szerencsém bemutatni nektek, melynek érdekessége, hogy filmes megvalósításának köszönhetően olyan mint egy interaktív DVD.

E3 2006: Dead Reefs - a temetetlen múlt

A Dreamcatcher egy 18. században játszódó nyomozós kalandjátékot készít, melyben egy misztikus és bonyolult ügy szálait kell kibogóznunk.

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

The Elder Scrolls IV büntetés a pucér mód miatt

A játékhoz megjelent Nude Patch miatt az ESRB felhúzta az Elder Scrolls IV: Oblivion korhatárát az eddigi 13-ról 17 évre. Mondani se kell, hogy ez komoly gond a kiadónak.

E3 2006: Szenzációs Alone in the Dark trailer

Az Atari a mai nap folyamán közkézre bocsájtotta az Alone in the Dark: Near Death Investigation játékuk, legelső mozgóképes bemutatóját.

E3 2006: Genesis Rising - űrhódításra felkészülni!

A DreamCatcher ígéretesnek tűnő űrstratégiát készít, melynek története a távoli jövő űrkolonizációs háborúját tárja fel a játékosok előtt.

Space Rangers 2 - Megérkezett az 1 gigás demó!

Gigászi méretű demóval büszkélkedhet a Space Rangers című körökre osztott szerepjáték második része - letöltésért erre kattanjatok!