Hírarchívum - 2006. május

James Bond-jogok az Activisionnél

Eleddig az EA próbálkozott olyan játékokkal több-kevesebb sikerrel, melyek James Bonddal és a körülötte kialakult kultusszal foglalkoztak - most az Activision következik.

Megújult a PROFIL a Gamekapcson!

Kedves olvasók! Újabb nagyobb fejlesztés történt a Gamekapcson, így egy lépéssel közelebb kerültünk a tökéletességhez :).

E3 2006: Bejelentették a Mercenaries 2-t!

Bár a Pandemic korábbi utalásaiból - a LucasArts cáfolása ellenére - kihámoztuk, hogy készül a második Mercenaries, a hivatalos bejelentés még csak most volt esedékes.

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

Exklúzív Rush for Berlin videó, itt a GK-n!

Majd' negyven megabájtot nyomó videó érkezett a Stormregiontól, mely Rush for Berlin játékuk német kampányát hivatott prezentálni bő egy percben.

E3 2006: Újabb játéklista érkezett

Ezúttal az Atari, a DTP, az 1C Company és az SNK Playmore küldte el az E3-ra kivitt játékainak listáját. A felsorolásban sok új név található, érdemes meglesni!

E3 2006: Sonic kalandok PSP-re

Sonic és barátai már a PSP zsebkonzolok tulajdonosait sem hagyják nyugodni. A Sega új játéka a Sonic Rivals címet kapta és még idén ősszel meg fog jelenni!

Crusade - vár egy varázslatos új viág

A Mordor, a Demise és a Horizons játékok megalkotója, David Allen egy új projeckbe vágta a fejszéjét, mely a Crusade címet kapta és nem meglepő módon MMORPG lesz.

Kiegészül az Everquest II virtuális élményparkja

A Sony már dolgozik az EverQuest II harmadik kegészítőlemezén, mely az Echoes of Faydwer címet kapta és az ázsiai világot nyitja meg előttünk.

Letölthető a Pacific Storm demója

A Pacific Storm demójában az emberiség legsötétebb napjait élhetjük át a Csendes-óceánon szolgálatot teljesítő pilóták szeméből. Ez nem sétarepülés!