Megújult a PROFIL a Gamekapcson!

  • Írta: szabi
  • 2006. május 3.
  • Hír
Link másolása
Kedves olvasók! Újabb nagyobb fejlesztés történt a Gamekapcson, így egy lépéssel közelebb kerültünk a tökéletességhez :).
Kedves látogatóink, örömmel jelenthetem be, hogy az eddig hányattatott sorsú Profil menüpont új köntöst kapott, és hihhhhetetlen extrákkal felvértezve várja azt, hogy nekiveselkedjetek!

A legfontosabb újítás, hogy az eddigi egyveleg szépen külön lett választva és letisztultabb formát kapott a füleknek köszönhetően.

Ezentúl lehetőségetek van arra, hogy Bemutatkozást írjatok magatokról, és nem mellékesen erre az oldalra azt raktok fel, amit csak akartok! Képet, linkeket, userbar -t... You name it.

A Kedvenc játékok részleg hangsúlyosabb szerepet kapott, és a jövőt előrevetítve annyit még mondhatok, hogy ez konkrétan nem áll itt meg, hamarosan erre épülve újabb fícsörökkel fog gazdagodni a Gamekapocs. Stay tuned.

A negyedik újítás a Kívánságlista, mely a Kedvenc játékokkal szinte egy az egyben megegyezik, azzal a kivétellel, hogy erre a a listára azokat a játékotat lehet gyűjteni, amelyek nagyon megtetszettek nektek, nagyon várjátok, és a megjelenés után be akarjátok majd szerezni.

Természetesen ez alapján is lesz jópár újítás még, mellyel közelebb tudjuk hozzátok hozni a játékokat illetve a közösség többi tagját!

Reméljük meg lesztek elégedve az újításokkal :)
5.
5.
Halfer
Ez valóban marha jó lett! Még emberbarátibb lett az amúgy is emberbaráti GK! TAPSVIHAR
4.
4.
General Thomas
mint azt írtam, nagyon jó lett! haladunk emberek :))
2.
2.
ekho
Faja,mókás kis cucc lett :P Látom GK Prof. Klefety is idekerült,húú de rég már szerencsétlen:):) de kellőképp paraprof:)
1.
1.
zoenn
Miazhogy, mégegyszer THX helloszabi elvtárs! Az én profilom már módosítva :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...