Hírarchívum - 2006. május

Metal Gear Solid mozi - megerősítve

A nagyképernyős vátozattal kapcsolatban elfelejthetjük a kétségeket, jelentette ki Hideo Kojima a Metal Gear Solid sorozat megalkotója.

Luxusautó Show 2006 - a helyszínről jelentjük

A hétvégén rendezték Budapesten az első magyar sport és luxusautó kiállítást. Természetesen mi is ott voltunk, csináltunk sok fényképet és egy cikket is.

Dungeons and Dragons: Tactics PSP-re

Az Atari ma bejelentette, hogy dolgoznak az első játékon, mely PSP-n mutatja be a Dungeons & Dragons világát - a szerepjáték a 3.5-ös szabályok nyomán készül.

Metal Slug Antológia - Az összes rész Wii-n

Az SNK bejelentette, hogy a PSP mellett - főként különleges kontrollere miatt - Nintendo Wii platformra is megjelenik az összes Metal Slug epizód.

Öt újabb videót tölthettek le tőlünk!

Öt elképesztő animáció érkezett szerkesztőségünk postaládájába - köztük találtok egy szenzációs Brothers in Arms: Hell's Highway videót is!

Videó és képek a második Dawn of War-addonról!

Ismét az a hév kapott el, mely az első Dawn of War és Winter Assault filmecskék megtekintése közben ért utol - a most következő animáció letöltése kötelező!

E3 2006: Assassin's Creed - a Splinter Cell készítőitől

A Prince of Persia-t és a Splinter Cell-t is jegyző Ubisoft montreáli stúdiója egy új, ezúttal Playstation 3 exkluzív sorozat fejlesztésébe kezdett.

E3 2006: Overlord - Gyűrűk Ura paródia felsőfokon

A Codemasters ma bejelentette Overlord nevű játékát, melyet az Age of Wonders-t készítő Triumph Studios fejleszt. Ha szeretsz gonoszkodni akkor ez a te játékod!

Seed - 2 hétig ingyen

Mától 2 hétig teljesen ingyenesen használható a Runestone vadi új sci-fi MMORPG-je, a Seed. A játék egy távoli jövő alienek által megszállt világába kalauzol el minket.

E3 2006: Army of Two az Electronic Arts-tól

Vadi új akciójáték fejlesztésébe kezdett az Electronic Arts. Az Army of Two érdekessége, hogy minden küldetésünket egy CPU vezérelte társsal kell véghez vinnünk.